Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty outfity, jak tu již bylo psáno jsou fakt nevhodné.
Měla jsem kolegyni s fakt velkými prsy. Zásadně nosila jen šaty ( neprůsvitné) a to bez výstřihů. A měla kvalitní podprsenky. Zkus specializovaný obchod na prádlo.
S chlapmi neměla problém. Chtěli jí hodně a to i bez prvoplánových výstřihů (možná i tím víc) ![]()
@rmot píše: Více
@MarusMarus V úvodním příspěvku nevidím, jaké povolání vykonáváš.
Obecně to prostřední je velice hezké a sluší ti, ty zbylé mi jako chlapovi přijde, že ti nesedí. Což je škoda a určitě lze vyladit.
@Kelsey1 píše: Více
Někde jsem četla, že větší prsa schová výstřih do obdélníku.
@MarusMarus píše: Více
Zkusila bych se pídit po lépe padnoucí podprsence. A s tímhle už bych asi uvažovala o zmenšení. Jsem majitelka většího poprsí, ale tohle je už prostě nálož na záda a nejspíš máš i problém na sebe sehnat něco slušivého.
Jak uz tu padlo, predevsim koupit padnouci podprsenku. Jinak outfit c.1 je za me nevhodny i do hospody, natoz do prace, pusobi hodne lacine.
Jinak nechapu, proc odmitas volnejsi obleceni, protoze mas 30kg+ navic. Myslis, ze kdyz se narves do mensi velikosti, kde ti to bude pretekat, tak si toho lidi tolik nevsimnou? Naopak, volnejsi strih a spravne zvolene barvy muzou s leccim pomoct. Ale neni to jen o vizazi, mela bys zkusit zhubnout predevsim kvuli zdravi.
@rmot píše: VíceNo jak kdo. Mám známého a ten by byl ze zakladatelky úplně hotový. Je zatížen na velká prsa. Zakladatelka by byla jeho splněný sen.
Tady lovis nejake uchyly? Takhle se snad normalni zenska nevyfoti.
Jinak asi sama vidis, ze ti to obleceni dela 4 prsa.
@Silverine247 píše: VíceJá to pochopila tak, že ve volnějším zakladatelka pouze vypadá, že má 30 kg + protože ta prsa dodají objem a volné oblečení skryje útlý pas. Pokud má pod prsy 79, nemůže být korpulentní.
@normalni zena píše: Více
Tak sama pise v prvnim prispevku "jestli je problém spíš v tom, že jsem lehce obézní a mám velmi velké poprsí, které prostě úplně neschovám a volný oblečení odmítám co mám + 30 kilo. ![]()
Edit: Jinak taky mi tech 79 na obezitu nesedi, ale treba je hruska, takova Vestonicka Venuse. ![]()
Příspěvek upraven 01.07.26 v 11:49
přišlo ti to pro chlapy sexy?
a to chceš? být pro ně v práci sexy?
co vlastně děláš za práci? ![]()
@Lucy75 píše: Více
No právě že na těch fotkách to spíš než prsa vypadá na shluk několika nádorů narvaných pod látku.
@normalni zena píše: Více
jo, tak to zřejmě myslela.. že volné oblečení jí udělá vlastně závěsový efekt a přidá kila, ale to fakt záleží na střihu a materiálu.. navíc pochybuji, že je štíhlá, protože tuk tvoří obvykle celkem podstatný podíl na objemu prsou, tím pádem logicky se prsa při hubnutí zmenší, často i o několik velikostí (mně třeba o dvě
), je opravdu velká výjimka, když někdo zhubne a velká prsa v celém svém objemu zůstanou… stejně jako je velká výjimka velmi štíhlá žena s prsy od F nahoru, natož pak M…
proto i doktor před redukční plastikou prsů doporučí upravit váhu na zdravější úroveň…
Každopádně tahle nálož už chce speciální kvalitní podprsenku se širokými ramínky, mívají i „polstrování“
jednu dobu jsem tahala G a bylo to pro mne k nesnesení a nežití, s D je můj život daleko lepší ![]()
PS : zakladatelko, pokud máš pod prsy 79, tak samozřejmě kupuj 80.. nikoliv 75…
Jestli pracuješ v nočním baru apod., tak se můžeš oblékat sexy, do jiné práce ne.
Skoč si raději do kamenné prodejny, ať ti poradí.