Outfit do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
1.7.26 11:05

Ty outfity, jak tu již bylo psáno jsou fakt nevhodné.
Měla jsem kolegyni s fakt velkými prsy. Zásadně nosila jen šaty ( neprůsvitné) a to bez výstřihů. A měla kvalitní podprsenky. Zkus specializovaný obchod na prádlo.
S chlapmi neměla problém. Chtěli jí hodně a to i bez prvoplánových výstřihů (možná i tím víc) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25148
1.7.26 11:07
@rmot píše: Více
:mrgreen: ale tak proti gustu… jsou muži, kterým se velká prsa líbí..
Ovšem tento způsob jejich prezentace zdá se mi poněkud nešťastným… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
1.7.26 11:10

@MarusMarus V úvodním příspěvku nevidím, jaké povolání vykonáváš.
Obecně to prostřední je velice hezké a sluší ti, ty zbylé mi jako chlapovi přijde, že ti nesedí. Což je škoda a určitě lze vyladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
1.7.26 11:22
@Kelsey1 píše: Více

Někde jsem četla, že větší prsa schová výstřih do obdélníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
1.7.26 11:25
@MarusMarus píše: Více

Zkusila bych se pídit po lépe padnoucí podprsence. A s tímhle už bych asi uvažovala o zmenšení. Jsem majitelka většího poprsí, ale tohle je už prostě nálož na záda a nejspíš máš i problém na sebe sehnat něco slušivého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.7.26 11:29

Jak uz tu padlo, predevsim koupit padnouci podprsenku. Jinak outfit c.1 je za me nevhodny i do hospody, natoz do prace, pusobi hodne lacine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.7.26 11:33

Jinak nechapu, proc odmitas volnejsi obleceni, protoze mas 30kg+ navic. Myslis, ze kdyz se narves do mensi velikosti, kde ti to bude pretekat, tak si toho lidi tolik nevsimnou? Naopak, volnejsi strih a spravne zvolene barvy muzou s leccim pomoct. Ale neni to jen o vizazi, mela bys zkusit zhubnout predevsim kvuli zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
1.7.26 11:36
@rmot píše: Více
No jak kdo. Mám známého a ten by byl ze zakladatelky úplně hotový. Je zatížen na velká prsa. Zakladatelka by byla jeho splněný sen.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11069
1.7.26 11:38

Tady lovis nejake uchyly? Takhle se snad normalni zenska nevyfoti.
Jinak asi sama vidis, ze ti to obleceni dela 4 prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
1.7.26 11:41
@Silverine247 píše: Více
Já to pochopila tak, že ve volnějším zakladatelka pouze vypadá, že má 30 kg + protože ta prsa dodají objem a volné oblečení skryje útlý pas. Pokud má pod prsy 79, nemůže být korpulentní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.7.26 11:48
@normalni zena píše: Více

Tak sama pise v prvnim prispevku "jestli je problém spíš v tom, že jsem lehce obézní a mám velmi velké poprsí, které prostě úplně neschovám a volný oblečení odmítám co mám + 30 kilo. :nevim:
Edit: Jinak taky mi tech 79 na obezitu nesedi, ale treba je hruska, takova Vestonicka Venuse. :nevim:

Příspěvek upraven 01.07.26 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41585
1.7.26 11:48

přišlo ti to pro chlapy sexy? :think: a to chceš? být pro ně v práci sexy? :think: co vlastně děláš za práci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8264
1.7.26 11:52
@Lucy75 píše: Více

No právě že na těch fotkách to spíš než prsa vypadá na shluk několika nádorů narvaných pod látku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25148
1.7.26 12:00
@normalni zena píše: Více

jo, tak to zřejmě myslela.. že volné oblečení jí udělá vlastně závěsový efekt a přidá kila, ale to fakt záleží na střihu a materiálu.. navíc pochybuji, že je štíhlá, protože tuk tvoří obvykle celkem podstatný podíl na objemu prsou, tím pádem logicky se prsa při hubnutí zmenší, často i o několik velikostí (mně třeba o dvě ;) ), je opravdu velká výjimka, když někdo zhubne a velká prsa v celém svém objemu zůstanou… stejně jako je velká výjimka velmi štíhlá žena s prsy od F nahoru, natož pak M…
proto i doktor před redukční plastikou prsů doporučí upravit váhu na zdravější úroveň…

Každopádně tahle nálož už chce speciální kvalitní podprsenku se širokými ramínky, mívají i „polstrování“ ;) jednu dobu jsem tahala G a bylo to pro mne k nesnesení a nežití, s D je můj život daleko lepší ;)

PS : zakladatelko, pokud máš pod prsy 79, tak samozřejmě kupuj 80.. nikoliv 75…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.7.26 12:09

Jestli pracuješ v nočním baru apod., tak se můžeš oblékat sexy, do jiné práce ne.
Skoč si raději do kamenné prodejny, ať ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová