Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
chtěla bych znát váš upřímný názor. Dávám fotky outfitu, ve kterém chodím do práce. Už několikrát jsem za něj dostala napomenutí s tím, že je údajně nevhodný.
Ráda bych věděla, jestli vám opravdu připadá nevhodný, nebo jestli je problém spíš v tom, že jsem lehce obézní a mám velmi velké poprsí, které prostě úplně neschovám a volný oblečení odmítám co mám + 30 kilo.
Zajímá mě, jestli je podle vás problém skutečně v oblečení nebo v egu mojí vedoucí. Díky
Je ti to malé. Zařezává se to.
Ten šedý svetřík je ale v pohodě
To prostřední je asi v pohodě, v těch dalších dvou jde vidět ze ti nesedí podprsenka a vypadá to celkově divně.
Tak prsa sice neschovas, ale muzes si koupit padnouci podprsenku, aby ti z ni nepretekala, a nosit svrsky, ze kterych ti nepoleze podprsenka. Ta fotka se sedivym svetrikem je za me oukej, ten zbytek ne.
Lituji tvá záda. Mají velký zápřah. Na tvém místě bych zvážila zmenšení, ať se páteří trochou odlehčí.
Na první fotce máš špatnou podprsenku a tričko takového tvaru ti dělá víc macatý hrudník. Takže zvolit jiné tričko a jinou podprsenku. Jiný výstřih zvolit. Spíš V.
Na druhé fotce ok. Třetí neumím identifikovat.
Sama mám trošku přírodně obdarováno. Ne tolik, jak máš ty. K těm větším airbagům volím většinou výstřihy V. Protože jiné vypadají hrozně nebo ještě víc přidávají na mohutnosti. Což není hezké.
Když jsi takto obdařena, je absolutně nutné mít pořádnou kvalitní sedící podprsenku, ze které ti to celé neteče ven! ty to nevidíš? já bych tak nešla ani náhodou, šéfka má pravdu, ten svetřík ještě OK (i když též silně obepíná), ale ten zbytek se do práce opravdu nehodí… neříkám tím, že máš chodit v pytlech, ale maličko volnější oděv s výstřihem do V by ti prospěl.
Za mě je ti vše malé a je to vidět. Ten svetřík vypadá nejlépe, ale je vidět, že se mezi knoflíky látka rozevírá. A určitě si zajdi do nějaké speciály na pradlo a nech si poradit ohledně podprsenky, prsa vylézají ven.
Zkus si na netu načíst, co nosit, když má člověk velká prsa. Kulatý výstřih nikdy!
První fotka v černém je moc vyzývavá, prsa ti lezou z výstřihu a je vidět část podprsenky, to do práce nepatří. Šedý svetr v pohodě, ale už to začíná vypadat, že se ti urve knoflíček, klidně vezmi o číslo větší.
To oranžový je vyfocený zespodu, takže těžko říct, působí to až moc obtáhle, jako by o číslo menší.
Každopádně v černém a oranžovém ti prsa přepadávají z podprsenky ven, potřebuješ větší!
Děkuji za komentáře vím, že asi už nemám dobrou velikost mně to nijak nevadilo když byla podprsenka o trochu menší přišlo mi to pro chlapi sexy ale máte pravdu že to už je asi moc a mužu si to nechat tak maximálně na pokec do hospody. Poslední měření sem měla 75M alespoň myslím mám pod prsy 79 a přes ně 132cm. Zkusím mrknout do eshopů co kde budou mít
To je diskuze na prázdniny? Nebo to fakt nevidíš, že Ti prsa lezou v nepadnoucí podprsence?
Trošku elegantněji, ne tak prvoplánově „sexy“. Necpat chlapům pod nos svoje vnady tak lacině. Někdy si říkám, že jsou fakt často chudáci. ![]()
Kup si podprsenku, která ti bude sedět a nebude ti prsa takhle nehezky půlit. Jinak za mě - 1 celý špatně, 2,3 by chtělo kromě jiné podprsenky i větší velikost svetříku.
Do práce asi nechodíš proto, abys byla „sexy“ pro kolegy nebo?
@Okta píše: Více
Myslím že v tomto případě jsou chlapi v pohodě, protože toto asi jen tak někoho nevzruší.
@MarusMarus nemrkej do eshopu, ale zajdi si do nějakého speciálního obchodu se spodním prádlem kde ti poradí a vyzkoušíš, u takhle velkých prsou, můžeš mít tričko ze sekáče, ale na podprsence šetřit nesmíš v ní je základ a na ní záleží jak to bude vypadat