Ovesná kaše při kojení

611
13.3.12 14:59

ovesná kaše při kojení

ahoj, neví někdo, zda se může jíst ovesná kaše při kojení ochucená s malinami atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
13.3.12 15:02

Nedokážu si představit důvod, proč by to nemělo jít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.3.12 15:05
Gladys píše:
Nedokážu si představit důvod, proč by to nemělo jít :nevim:

třeba kvůli nadýmání??
mě třeba ovesné vločky nadýmají hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
13.3.12 15:07
veveruskaa píše:
Gladys píše:
Nedokážu si představit důvod, proč by to nemělo jít :nevim:
třeba kvůli nadýmání??
mě třeba ovesné vločky nadýmají hodně :think:

to je kvůli vláknině, rozkládají jí střevní bakterie a vzniká plyn. Vzhledem k tomu, že se vláknina ze střeva nevstřbá, nedostane se ani do mléka a mimino nadýmat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.3.12 15:34

Tak já teda po vločkách neprdim. Ale já jsem při kojení jedla všechno a pokud něco dělalo problém, tak jsem to eliminovala (třeba u prvorozeného mlíko), osekat si jídelníček preventivně je podle mě pitomost, jídelníček kojící ženy má být hlavně pestrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
13.3.12 15:49

praveze ovesne vlocky jsou dobre na kojeni,podpora mleka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.3.12 16:14

Jím ovesné vločky normálně při kojení a v pohodě. Taky bych neosekávala zbytečně jídelníček pokud ti daná jídla nedělají problém. Protože kojíćí žena by měla jíst vyváženě. Vločky jsou zdravé a pokud ti chutnají a nedělají problém tak bych problém v nich nehledala :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
25.3.12 16:25

Já teda u prvního jedla ovesnou kaši obden, jinak jsem měla v noci děsnej hlad a kaše byla sytivá nadlouho.
U prvního jsem si dávala hodně pozor, teďka spíš jím všeho s mírou - takže i trošku cibule, pórku, česneku, brokolice…jako součást jídla, polévek…nejím akorát kynuté sladké , čerstvé pečivo, luštěniny a takové ty klasiky - zelí apod. Džusy ředím, aby nebyly moc koncentrované kyselé, mléko piju čerstvé plnotučné, ale radši jen 1hrnek denně. Jinak hodně piju - vodu, ráno Caro, Meltu, čaj pro kojící matky, ředěné džusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
24.9.16 13:08

Oooo Bože diky, aspoň ovesne vločky mi zůstaly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.22 22:18
@Lama Lama píše:
to je kvůli vláknině, rozkládají jí střevní bakterie a vzniká plyn. Vzhledem k tomu, že se vláknina ze střeva nevstřbá, nedostane se ani do mléka a mimino nadýmat nebude.

Tak za nás můžu říct, že si k ovesné kaši nebo vločkam nemůžu ani pričuchnout! Malého pak neskutečně bolí bříško a ja jsem taky nafoukla jak balón 🙈 to je vyzkoušený 3krat takže za mě určitě ne-e, mne osobně malého bolest za to nestojí… jo a nahradila jsem to pohankovou kaši, dá se také udělat nasladko)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
11.10.22 09:24

Já jsem kaši jedla skoro denně a moje holky taky a žádné plyny nikdo neměl a nemá :D dcera ji miluje i dnes, v 5 letech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová