Ovesný odvar v 6 týdnech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,
Malá má hroznou zácpu, kroutí se a všichni mi radí odvar z ovesných vloček.. dělala jste ho některá? Pomohl vám?a jak často za den jste ho dávaly?
Děkuju
A co radí pediatr?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešila bych s doktorem, určitě bych nedávala odvar z vloček takhle malému miminku. Je to zácpa, nebo prdíky? Když se vykaká, jakou konzistenci má stolice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
Malá má hroznou zácpu, kroutí se a všichni mi radí odvar z ovesných vloček.. dělala jste ho některá? Pomohl vám?a jak často za den jste ho dávaly?
Děkuju
To fakt ne, v 6 tydnech? K pediatrovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 dneska jsem použila rourku a chudinka kadila tuhý bobky
davame od 2 tydne UM, ale před pár dny jsem ji poprvé udělala na radu pediatra kmín na prdy, tak jestli ty bobky nebudou po něm..
Taky jsem nasadila Sabsimplex a hrůza od té doby furt tlačí. V noci nespí, ale kroutí se a tlačí
Místo kmínu jsem dnes udělala fenyklový čaj, tak snad zabere brzo a přestane se tak kroutit ![]()
- Citovat
- Upravit
Kup v lékárně Easylax. Je to gel v aplikátorech, který rozpustí tvrdý bobky na konci střeva a mimčo se pak může vykadit. Působí to lokálně a není to návykový. Můžou to miminka od 1měsíce, doporučeno pediatričkou. Nás to zachránilo. Dcerka využívala jedno balení, pak si trávení zvyklo na um a kadila normálně. Dávala jsem jí to jednou za dva dny.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Kup v lékárně Easylax. Je to gel v aplikátorech, který rozpustí tvrdý bobky na konci střeva a mimčo se pak může vykadit. Působí to lokálně a není to návykový. Můžou to miminka od 1měsíce, doporučeno pediatričkou. Nás to zachránilo. Dcerka využívala jedno balení, pak si trávení zvyklo na um a kadila normálně. Dávala jsem jí to jednou za dva dny.
Souhlasim, nebo pro dlouhodobejsi uzivani je dobra take Lactulosa. Kazdopadne v pripade tak maleho miminka bych se rozhodne nejdriv poradila s pediatrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Aduš8 dneska jsem použila rourku a chudinka kadila tuhý bobkydavame od 2 tydne UM, ale před pár dny jsem ji poprvé udělala na radu pediatra kmín na prdy, tak jestli ty bobky nebudou po něm..
Taky jsem nasadila Sabsimplex a hrůza od té doby furt tlačí. V noci nespí, ale kroutí se a tlačí
Místo kmínu jsem dnes udělala fenyklový čaj, tak snad zabere brzo a přestane se tak kroutit
Tak jestli to má teď jen dva dny, tak to mohlo být i z toho horka
Co máte za UM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Jitul.kaaa9 už 4 týdný ji dáváme Hami počáteční mléko..
Zkus se spíš zítra poradit s doktorem. Nějaká probiotika nebo co radí holky výše určitě pomůžou. Takhle malé miminko by zatím nemělo nic jiného, nemá na to ještě zralé trávení. A ten fenyklovy čaj může ve velkém množství potom taky způsobit zácpu nebo průjem, na tom co jsem kupovala to psali na obalu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Jitul.kaaa9 já koupila granulovaný od Sunarku
To jí vůbec nedávej! Takovýmu mrněti jen klasický čaj.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
To jí vůbec nedávej! Takovýmu mrněti jen klasický čaj.
Souhlasím. Kup klasický sáčkový. Ty granulované jsou slazené srajdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi hodně na trávení pomohly probiotické kapky BioGaia, můžou se dávat i takto malým miminkům. Jsoudost drahé, ale rozhodně se to vyplatilo.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
a jak často za den jste ho dávaly?
Malá má hroznou zácpu, kroutí se a všichni mi radí odvar z ovesných vloček.. dělala jste ho některá? Pomohl vám?
Děkuju