Ovesný odvar v 6 týdnech

Anonymní
8.6.19 20:34

Ovesný odvar v 6 týdnech

Ahoj,
Malá má hroznou zácpu, kroutí se a všichni mi radí odvar z ovesných vloček.. dělala jste ho některá? Pomohl vám? :think: a jak často za den jste ho dávaly?
Děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3198
8.6.19 20:39
@Anonymní píše:
Ahoj,
Malá má hroznou zácpu, kroutí se a všichni mi radí odvar z ovesných vloček.. dělala jste ho některá? Pomohl vám? :think: a jak často za den jste ho dávaly?
Děkuju :srdce:

A co radí pediatr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.6.19 20:42

Řešila bych s doktorem, určitě bych nedávala odvar z vloček takhle malému miminku. Je to zácpa, nebo prdíky? Když se vykaká, jakou konzistenci má stolice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
8.6.19 20:45
@Anonymní píše:
Ahoj,
Děkuju :srdce:

To fakt ne, v 6 tydnech? K pediatrovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
8.6.19 21:12

Volila bych spis rourku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.19 22:52

@Aduš8 dneska jsem použila rourku a chudinka kadila tuhý bobky :,( davame od 2 tydne UM, ale před pár dny jsem ji poprvé udělala na radu pediatra kmín na prdy, tak jestli ty bobky nebudou po něm.. :think: Taky jsem nasadila Sabsimplex a hrůza od té doby furt tlačí. V noci nespí, ale kroutí se a tlačí :( Místo kmínu jsem dnes udělala fenyklový čaj, tak snad zabere brzo a přestane se tak kroutit :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Janli
9.6.19 01:08

Kup v lékárně Easylax. Je to gel v aplikátorech, který rozpustí tvrdý bobky na konci střeva a mimčo se pak může vykadit. Působí to lokálně a není to návykový. Můžou to miminka od 1měsíce, doporučeno pediatričkou. Nás to zachránilo. Dcerka využívala jedno balení, pak si trávení zvyklo na um a kadila normálně. Dávala jsem jí to jednou za dva dny.

• Citovat
  • Upravit
10461
9.6.19 01:13
@Janli píše:
Kup v lékárně Easylax. Je to gel v aplikátorech, který rozpustí tvrdý bobky na konci střeva a mimčo se pak může vykadit. Působí to lokálně a není to návykový. Můžou to miminka od 1měsíce, doporučeno pediatričkou. Nás to zachránilo. Dcerka využívala jedno balení, pak si trávení zvyklo na um a kadila normálně. Dávala jsem jí to jednou za dva dny.

Souhlasim, nebo pro dlouhodobejsi uzivani je dobra take Lactulosa. Kazdopadne v pripade tak maleho miminka bych se rozhodne nejdriv poradila s pediatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
9.6.19 07:27
@Anonymní píše:
@Aduš8 dneska jsem použila rourku a chudinka kadila tuhý bobky :,( davame od 2 tydne UM, ale před pár dny jsem ji poprvé udělala na radu pediatra kmín na prdy, tak jestli ty bobky nebudou po něm.. :think: Taky jsem nasadila Sabsimplex a hrůza od té doby furt tlačí. V noci nespí, ale kroutí se a tlačí :( Místo kmínu jsem dnes udělala fenyklový čaj, tak snad zabere brzo a přestane se tak kroutit :pankac:

Tak jestli to má teď jen dva dny, tak to mohlo být i z toho horka :think: Co máte za UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.19 09:50

@Jitul.kaaa9 už 4 týdný ji dáváme Hami počáteční mléko..

• Citovat
  • Upravit
3198
9.6.19 09:54
@Anonymní píše:
@Jitul.kaaa9 už 4 týdný ji dáváme Hami počáteční mléko..

Zkus se spíš zítra poradit s doktorem. Nějaká probiotika nebo co radí holky výše určitě pomůžou. Takhle malé miminko by zatím nemělo nic jiného, nemá na to ještě zralé trávení. A ten fenyklovy čaj může ve velkém množství potom taky způsobit zácpu nebo průjem, na tom co jsem kupovala to psali na obalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.19 13:41

@Jitul.kaaa9 já koupila granulovaný od Sunarku

• Citovat
  • Upravit
Janli
9.6.19 14:54
@Anonymní píše:
@Jitul.kaaa9 já koupila granulovaný od Sunarku

To jí vůbec nedávej! Takovýmu mrněti jen klasický čaj.

• Citovat
  • Upravit
3198
9.6.19 14:58
@Janli píše:
To jí vůbec nedávej! Takovýmu mrněti jen klasický čaj.

Souhlasím. Kup klasický sáčkový. Ty granulované jsou slazené srajdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.19 14:36

Synovi hodně na trávení pomohly probiotické kapky BioGaia, můžou se dávat i takto malým miminkům. Jsoudost drahé, ale rozhodně se to vyplatilo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko