Kojení a čaj od 4.měsíce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kojila jsem na požádaní a nechtěla jsem zatěžovat ledviny.
Max jsem zkoušela nabízet vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já nejsem teda zkušená protože mám první ale dávám mezi UM převařenou vodu s kmínem má 10 týdnů. Jsou vedra a hodně se potí. Fenyklový čaj mi nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla dceru narozenou v dubnu a v létě (byla zrovna šílená vlna veder) jsem jí měla na prse nonstop, byly jsme z toho obě úplně hotové. Mezi kojeníma jsem nabízela i vodu, ale moc nechtěla. Co bych dala za to, kdyby se pořádně napila. Občas zabralo oblizování melounu
Takže za mě ano, klidně zkoušet i jiné tekutiny, nejlépe na lžičce, v kalíšku nebo stříkačkou, abys náhodou lahví s dudlíkem nepokazila kojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší kluky mám narozené v březnu a květnu, kojila jsem celé léto. Na požádání, klidně v horku co 30 minut. Teď mám lednového a taky jen kojím. Víc teď ale jezdíme autem nebo býváme někde, kde může být problematické často kojit. Tak možná zkusím nabídnout vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Druhemu davam vodu z lahve.Bude mu 9 mesicu. A zniceho jineho se nanapije
Jezdime hodne na vylety. A na kojeni si rada nekam zalezu. V tomhle vedru bych hledala vhodne misto porad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve vedrech jsem i dětem kojeným na požádání trochu převařené vody po lžičce podávala. Bylo vidět, že i tak mají žízeň a po lžičce s vodou se vyloženě sápaly. Klidně trochu vody nebo bylinkového čaje dej, rozhodně tím miminu neublížíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Liliy ja mam obe holky narozene v lete, vodu ani caj jsem nedavala, kojila jsem casteji a na pozadani.
Caj jsem nedavala nedavala vubec, jen kdyz byl nejaky problem, tak bylinkové.
Druha dcera zacala s pitim k jidlu okolo 6.mesice, ta prvni o dost pozdeji.
Nejlepší bylo, ze to babicka nemohla vydychat, ze ji nedam ani napit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit