Složení příkrmů a tekutiny k nim

53190
3.6.19 10:36

Ano, ročnímu dítěti bych to klidně dala. Já u druhého dítětě už v tomto věku normálně vařila pro všechny to samé, i lehce osolené. Vždyť určitě už jí nějaké pečivo, ne? V tom je taky sůl. Akorát zvýšit příjem tekutin, nejlepší je samozřejmě obyč voda, případně jakékoli dětské neslazené čaje (sáčky, ne instantní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
310
3.6.19 10:57

@unuděná No pečivo právě ještě nejí… jen masozeleninu a ovoce, piškoty, křupky (nesolené) a kaše. Díky moc za názor, asi to fakt moc hrotím a trocha „normálního jídla“ ho nezabije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.6.19 11:01

@Fiškuska Určitě ne, v roce už opravdu může jíst téměř vše. Třeba to mléko a smetana, taky není problém, jogurty měl mít zařazené už dávno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.6.19 11:25

@unuděná Díky moc, jsem ráda, že jsem se mohla s někým poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
3.6.19 14:02

@Fiškuska když už jsi je koupila, tak bych to asi nehrotila..já tedy vařila domácí stravu a solit začala až okolo roku a půl.
Jogurty by už měl baštit normálně, takže ne, nevadí ;)

A s tím pitím..no voda je asi nejlepší, pořád bych nabízela, a občas mu dala třeba naředěný jablečný džusík, ale jen občas, jsou to kyseliny na zuby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.6.19 10:46

@lucynka25 já se snažím vařit domácí jídla, ale on to nechce. Asi jsem si ho moc navykla na kupované skleničky a když dám doma vařit brokolici s bramborem nebo mrkví tak mu to nejede… Ale díky moc za příspěvek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
4.6.19 11:48

@Fiškuska ja mela pravý opak, me holky nechtěly skleničky..Takže jsem musela vařit i na cesty a dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí