Ovitrelle a píchnutí

Anonymní
30.1.12 14:08

Ovitrelle a píchnutí

:mavam: Ahojte holky,dnes jsem dostala na píchnutí ovitrelle ale zapomněla jsem se zeptat zda se vzduch vytlačí nebo se má nechat?Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65417
30.1.12 14:10

Vytlačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
30.1.12 14:11
Anonymní píše: :mavam: Ahojte holky,dnes jsem dostala na píchnutí ovitrelle ale zapomněla jsem se zeptat zda se vzduch vytlačí nebo se má nechat?Děkuji :kytka:

určitě vytlačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
30.1.12 14:11

vzduch vzdycky ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 14:12

:srdce: děkuji vám moc holky a jehla píchnout na doraz? :oops: omlouvám se že se tak ptám ale sestra na to neměla asi čas :roll: no sanus…

• Citovat
  • Upravit
33916
30.1.12 14:15
Anonymní píše: :srdce: děkuji vám moc holky a jehla píchnout na doraz? :oops: omlouvám se že se tak ptám ale sestra na to neměla asi čas :roll: no sanus…
vzduch opatrně vytlačit..vzít špek píchnout tak aby jehla byla celá ve stehně..pustit špek a stříknout látku ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
30.1.12 14:18

dej pozor abys tam opravdu neměla žádnou bublinku vzduchu.
jinak se to aplikuje podkožně, nevím kam ti mudr řekl zda do břicha nebo do stehna. ale stikneš kůži mezi dva prsty a zhruba pod 45 až 90stupni vpíchneš jehlu . Mělo by to být i v příbaláku popsáno.pustíš kůži no a vymáčkneš celej obsah a vytáhneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.12 15:12

V příbalovém letáku je postup aplikace. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
891
9.2.12 15:45

Holky, snad nevadí, když si při těch injekcích ten špek držím pořád. Na základě téhle diskuze jsem zjistila, že si injekce píchám špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.1.13 12:02

Ahoj holky dnes mam 4 den po pichnuti ovitrelle a uz mam ducha:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.15 20:29

Může se ještě něco stát, když jsem 8. den po píchnutí Ovitrelle a manžel nevymáčkl vzduch? Prostě vzal pero, chytl mi špek na břiše, bodl, vytlačil látku a hotovo. Teď mě polilo horko, když čtu o vytlačení vzduchu, úplně mi vypadlo mu to říct. Ale jak píšu, jsem už 8. den od píchnutí, jen si pamatuju, že to na konci trochu „pšouklo“.. J.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.15 20:34
@JayLee píše:
ne nestane se vůbec nic ;)

Uff, díky, já už si představuju, jak mi ta bublina cestuje do plic či kam :mrgreen: Horší by to bylo asi při aplikaci do žíly, ale takhle do špeku, to se fakt snad nic nestane, doufám :lol: J.

• Citovat
  • Upravit
30975
27.12.15 20:34
@Anonymní píše:
Může se ještě něco stát, když jsem 8. den po píchnutí Ovitrelle a manžel nevymáčkl vzduch? Prostě vzal pero, chytl mi špek na břiše, bodl, vytlačil látku a hotovo. Teď mě polilo horko, když čtu o vytlačení vzduchu, úplně mi vypadlo mu to říct. Ale jak píšu, jsem už 8. den od píchnutí, jen si pamatuju, že to na konci trochu „pšouklo“.. J.

Naopak, vzduch se vytlacovat nema, ale bublina nema byt u jehly, ale u pistu, aby vytlacil vsechnu latku z jehly a prostoru pod pistem, proste aby sel posledni a zustal ve strikacce. Ale nestane se nic ani v opacnem pripade, jen to vic boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.15 20:38
@Cuddy píše:
Naopak, vzduch se vytlacovat nema, ale bublina nema byt u jehly, ale u pistu, aby vytlacil vsechnu latku z jehly a prostoru pod pistem, proste aby sel posledni a zustal ve strikacce. Ale nestane se nic ani v opacnem pripade, jen to vic boli.

Díky :-) Tak nebolelo to, bublina byla až na konci, jak to dotlačil, tak jsem slyšela to „pšouknutí“. Já na to neměla odvahu, manžel si moc servítky s pícháním nebral :lol:

Tak díky vám oboum za rychlé uklidnění :hug: J.

• Citovat
  • Upravit
22.3.16 22:17

Ovitrelle píchnutí

Ahojte holky, já si tu injekci píchla pozdě měla jsem jí píchnout ve 20:00 a já na to zapomněla a píchla sem jí až 21:30 a ve čtvrt jdeme na odsátí vajiček a mám to tam říct?!Děkuji za odpověď a radu.Hela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí