Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j.a.n.i1 píše:
Jak jako neriskovalavždyť je totální pitomost omezovat před testem běžný jidelnicek. Smyslem toho testu neni ho ochcat, ale zjistit, jak na tom clovek je.
tak zakladatelka píše že to má zakázaný tak to tak beru ![]()
@morinka7 píše:
Já jedla úplně stejně jako jiné i dny. I meloun a měla jsem i sladké. Testy pak odpovídají skutečnému stavu.
Presne tak ![]()
@ka2ka píše:
tak zakladatelka píše že to má zakázaný tak to tak beru
Takze kdyz ji doktorka rekne, ze ma pit v těhotenství alkohol, tak ji to taky potvrdis, protože to ma povoleny?
@j.a.n.i1 píše:
Takze kdyz ji doktorka rekne, ze ma pit v těhotenství alkohol, tak ji to taky potvrdis, protože to ma povoleny?
no a třeba jí to fatk řekla, možná to myslela tak aby se tím ovocem nepřejedla
já jsem to v tom letáčku měla vysloveně uvedeno, nepřejíst se
Den před OGTT máš jíst úplně normálně jako jindy, aby hodnoty nebyly zkreslené a třeba falešně negativní. Akorát bych večer vynechala něco vyloženě sladkého jako tabulka čokolády.
Dekuji vsem. Jojo me to je právě taky divné s tím omezováním. Ale právě mi dali ještě papir s pokyny kde píší : den předem nepit slazene nápoje, nejist sladké a tučné a posledni jidlo jist v 19h. Pak do pulnoci se napít max čisté vody a od půlnoci už ani to.
Ja před testem na cukr snědla půlku hroznového cukru a vypila ve 3rano colu.. a cukr jsem měla
od té doby držím dietu.. podle mě to neovlivní.. cukr klesá rychle dolů