Ovocné příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ovocné příkrmy
všem přeji hezký večer,
chtěla jsem se zeptat na ovocné příkrmy. Dávám je třetí den vždy jen půl skleničky a pak zapijeme UM. problém je v tom že prcek to zdlábne s chutí ale pak furt po troškách ublinkává. Tak nevim jestli mu to nevadi v kombinaci s mlíkem. Co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dej si jablko s mlíkem a uvidíš ![]()
Dala bych na zapití jen vodu/čaj a mlíko až později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no masozeleninu než snědl celou skleničku taky zapíjel mlikem a vše ok a to mi přišlo jako horší kombinace. Já bych mu to i dala bez mlíčka jen jako mňamku na chuť,ale nevim kam to zařadit abych nepřišla o dávku mlíčka. V 8h máme 100ml kaš+80ml UM, 11-12h 125g masozelenina pak spinká až do 16h a to dám 1/2skleničky ovoce+120-150ml UM, 19h 200ml UM a ve 4h 200ml UM. No tak nevim kam to ovoce šoupnout, protože buď spinká nebo jsem s kočárem venku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud jste venku a on nespinka, tak mu dej sklenicku venku, taky to praktikujeme a zadny problem no a az se vratis tak mu dej mlicko, nas maly hladovec, zlikviduje jidlo a jeste si na vrch da mama mlicko a pak je spokojeny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já příkrmy dávala vždycky zapíjet vodou - ta kombinace mi přišla divná a malá ani mlíko nachtěla. Dala bych ovoce co sní, zapít na žízeň a mlíko až si řekne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik je prckovi? Tak nahraď jedno mlíko ovocem, to je smysl příkrmů… Další bude jogurt, to zas navýší tu „mléčnou dávku“.
Od nějakých 10ti měsíců měla Majda mlíko jen 1× denně, ráno. Přes den jogurt, večer kaše, mlíko už pak nechtěla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše:
všem přeji hezký večer,
chtěla jsem se zeptat na ovocné příkrmy. Dávám je třetí den vždy jen půl skleničky a pak zapijeme UM. problém je v tom že prcek to zdlábne s chutí ale pak furt po troškách ublinkává. Tak nevim jestli mu to nevadi v kombinaci s mlíkem. Co myslíte?
ahojky, četla jsem, že ovocný příkrmy by se něměli zapíjet ničím. hlavně ne ty peckovité…
já dávám pžesnídávku kolem 9-10 ráno a pak má hlad kolem 12-1, takže akorát na oběd a ten pak zapíjí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit