Příkrmy při UM konec 5. měsíce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příkrmy při UM konec 5. měsíce
Ahoj holky, davam male na doporuceni pediatra prikrmy zatim tedy v poledne, tocim cuketa,mrkev,brambor,ryzi,brokolici… to tocim mesic, co dal? mam najet na ovoce na odpoledni svacinu? nebo pridat nejakou dalsi zeleninu? jakou? diky za tipy!!! a rady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
něco podobného tu dnes proběhlo, viz tabulka: https://www.emimino.cz/…rikrm-49238/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my to točili podobně, taky jsem začala zeleninu v den 5měs. narozek
My měli oproti tvému výčtu navíc květák, pastinák, dýni a nepoužívám rýži, vlastně doteď, bych asi měla začít ![]()
A pár dnů před koncem 5. měsíce jsem začala dávat maso, 2× kuřecí, to moc nechtěl, napotřetí králíka a to v něm zmizelo do pěti minut
Pak jsem asi týden na to začala zkoušet ovoce, ale dopo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
uz jite maso?
tak to ziraaam, to ja jsem si rikala ze spis az tak po ukoncenym 7 mesici.. a ted pomalicku najet na ovocnou svacinu.. a az spolu s kasi maso:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli ještě květák, kukuřice, dýně, špenát, pastinák ,pórek (nyní ještě fazolky, hrášek, celer, červ. řepa, tuřín, lilek a fenykl), od 6 měs. maso a ovoce taky až od 6. měsíce - když mi spolehlivě jedla plnou dávku (150-200) zeleniny. Nakonec asi v 7. měsíci kaši na noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Damy, a jak upravujete ten porek, kvetak,fazolky, fenykl, lilek? taky rozvarite? ale s cim? normalne standardne? ryze,brambor, mrkev?DIKY
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monjie píše:
uz jite maso?tak to ziraaam, to ja jsem si rikala ze spis az tak po ukoncenym 7 mesici.. a ted pomalicku najet na ovocnou svacinu.. a az spolu s kasi maso:)
No my maso prostě dali asi 3-4 týdny po zelenině ![]()
Květák i fenykl jsme měli, květák jí v obědě rád doteď, fenykl ne-e, oboje jsem prostě uvařila na kousky do měkka a rozmixovala a přihodila do obědového mixu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vše vařím doměkka s nějakým masem a máslem nebo oliv. olejem, nakonec mixnu - jsou to vesměs podobný patlaniny ale malý chutnají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit