Nákup přes internet

23
2.9.10 20:09

Nákup přes internet

Ahoj holky, nemáte některá zkušenosti s nákupem skleniček nebo kašiček přes internet, za lepší cenu než v krámu?
Předem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
2.9.10 21:14

Zkušenost nemám.Když jsem takto chtěla nakoupit,po připočítání poštovného mi to vyšlo skoro nastejno.Muselo by se toho objednat hodně,aby se to vyplatilo,a stejně se neušetří moc.Takže jsem zůstala u kupování v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
2.9.10 21:25

souhlasím se Sunny…taky jsem se po tom pídila a pro nevyplatilo by se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
2.9.10 21:26
Sunnny píše:
Zkušenost nemám.Když jsem takto chtěla nakoupit,po připočítání poštovného mi to vyšlo skoro nastejno.Muselo by se toho objednat hodně,aby se to vyplatilo,a stejně se neušetří moc.Takže jsem zůstala u kupování v obchodě.

Přesně,taky souhlas.Pokud toho nemáš hodně,tak se ti to nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.9.10 21:33

Navíc větší množství je těžké, objemné - a kromě jiného je to křehké zboží. Po internetu objednávat tak nanejvýš textil, hračky, plastové výlisky… anebo doplňky a spotřební materiál k počítačům. Případně knížky a cédéčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.9.10 22:02

Ahoj, já nakupuju tady
http://www.mujobchudek.mojedite.cz/

když objednáš nad 1200 Kč máš to poštou zdarma
když nad 1500 Kč máš zdarma dovoz PPL. Limit na 1 balík je 14 kg.

Vždycky přišlo vše ok, poprvé jsem měla PPL a podruhé poštou. Oni balí každou skleničku do bublinky, takže se nemůže rozbít.

Jinak občas mívají akce v TESCO 2+1 zdarma a to vychází ještě líp, měli jí minulý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.9.10 18:00

My kupujeme přes net oblečení, hračky, židličku, atd. a nechám si to přivézt PPL. Skleničky jsem objednávala jednou, ale bylo to s osobním odběrem tady na domovském obchodě v Brně. Ale jinak kupuju normál v supermarketech, poštovné se fakt nevyplatí a skleničky nad 1.500,– si neumím představit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
5.9.10 12:55

MaryClementin: Ono, když k tomu vezmeš pár dražších věcí jako 100% ovoce, kaši, Nutrilon tak se to naskládá ani nevíš jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí