Ovocný příkrm odpoledne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ovocný příkrm odpoledne
Ahoj, opravdu tak vadí, když se zavede ovocná přesnídávka odpoledne?
Abych to vysvětlila - za týden budu zavádět ovoce a četla jsem, že má být k dopolední svačině. Že energie z cukrů v ovoci by miminko příliš „nabudila“ a pak by v noci nechtělo spát.
Jenže malej dá dopoledne mlíko a po něm krásně usne. A ráno se tak 3× probudí dřív taky dá mlíko a znovu usne. Nejlepší by tedy bylo dávat mu to odpoledne ve 4. A v 7 chodí spát. Myslíte, že by opravdu nespal? Nebo měl v noci větší hlad? Kaši ještě nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To ti nikdo nerekne, jak bude maly reagovat. Zkus to. Taky jsem davala ovoce odpoledne a nicemu to nevadilo.
Příspěvek upraven 09.12.12 v 11:14
- Citovat
- Upravit
Já dávám od začátku odpoledne, dopoledne chodíme ven, tak jen předtím nakojím, nemám pocit, že by malá byla nějak nabuzená, spí normálně, usíná v osm, vstává něco málo po šesté, plus.1až 2 kojení v noci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezjistíš to, pokud to nezkusíš. Moje holky mají ovoce tak odpoledne. U nich je to ale jstejně jedno.Jsou aktivní celej den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem dopoledne i odpoledne a pak se to nějak ještě upravilo, že jednu svačinu měla čerstvé ovoce a druhou přesnídávku.
Já to nějak nehrotila jestli dopoledne nebo odpoledne, spíš se řídit tím jak dítěti vyhovuje, každému vyhovuje jídlo jinak musíš vyzkoušet a pak přizpůsobit potřebám dítěte, to co si někde četla je jen návod, jestli to dodržíš nebo né je tvá věc, jaký si uděláte doma režim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dopo jsem taky nedávala, holky vždycky vstávaly později a pokud jsem dávala oběd hned v 11.30h, často se svačina ani nestihla. S tím hladem v noci to budeš muset zjistit, pokud dáš v 16h svačinu a pak jen před spaním mlíko..jednou mu to stačit nebude určitě
Kdyby měl hlad, můžeš třeba to mlíko před spaním lehce zahustit kaší, takovou tou obyč rýžovou nebo kukuřičnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
To ti nikdo nerekne, jak bude maly reagovat. Zkus to. Taky jsem davala ovoce odpoledne a nicemu to nevadilo.Příspěvek upraven 09.12.12 v 11:14
Já jsem koukala, co že to tam máš za žaludeční nevolnosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzouš píše:
Já jsem koukala, co že to tam máš za žaludeční nevolnosti
Preklep
Dotykovy mobil je dotykovy nejak moc ![]()
- Citovat
- Upravit
Dávám a dávala jsem ovoce, kdy mě napadlo. Dám klidně i na večeři, když holky chtějí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, také jsem dávala odpoledne, dopoledne jsem dávala jogurt, páč odpo mi ho blil. Teď mu dávám ovoce průběžně přes den, ale klidně i večer, na spánek to nemá vliv
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda dávala u obou dopoledne, nějak mě nenapadlo zavádět příkrm až odpoledne. Takže u nás bylo ráno mlíko, pak ovoce, pak oběd, odpoledne jogurt a večer pečivo (kaše mi nejedli)a před spaním ještě mlíko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám taky odpoledne a nic se nezměnilo, spinká mi pořád dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě je to úplně jedno, já taky dávám, co jak vyjde. Jen oběd je ve 12 - abych se najedla já. ![]()
Zkus a uvidíš, co na to prcek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit