Ovomaltine pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ovomaltine pro děti?
Ahojte, dostala jsem od tchýně Ovomaltine - dovezla mi ho z Německa, prý by to měla být něco jako kakao ale zdravější.. Myslíte, že ho můžu dát dětem na krupici nebo udělat kakao? Děti (4r a 1,5r). Myslím, že to nic špatného neobsahuje…
Složení : Gersten-Malzextrakt, Magermilchkonzetrat, Milchserumkonzentrat, fettarmes kakopulver, weisszucker, fruktose, magnesiumcarbonat, calciumphosphat, rapsöl, Vitamine (A, E,B1,B2, Pantothensäure, B6, Folsäure, B12, C, Biotin, Niacin), Speisesalz, Aroma Vanillin. Vyrábí to Švýcaři. Děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dvou leťákovi to občas dávám do mlíka, když chce taky kafíčko, jako máme my, má to stejnou barvu a je spokojenej, taky na kaši občas. Já na tom vyrostla, tehdy se to kupovalo v tuzexu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ixule píše:
Dvou leťákovi to občas dávám do mlíka, když chce taky kafíčko, jako máme my, má to stejnou barvu a je spokojenej, taky na kaši občas. Já na tom vyrostla, tehdy se to kupovalo v tuzexu
a mohu to dávat i párkrát do týdne? Dělám holkám co druhý den kaši z čerstvě nadojeného mléka… V tom nic není, že? doteď jsem dávala granko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U čtyřletého děcka bych to vůbec neřešila a pokud už ta mladší baší všechno, tak bych se toho nebála, já to měla jako malá každé ráno
Spíš bych se bála toho mléka tedy
ale jako děcko jsem se k tomu taky někde dostala a nic mi nebylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bydlim ve Svycarsku a tady se Ovomaltine detem bezne dava. Odebirame casopis pro spotrebitele, kde testuji ruzne vyrobky a zrovna nedavno tam byla instantni kakaa a Ovomaltine. Ta ma narozdil od kakaa mnohem mene cukru, takze za me je lepsi nez treba Granko. Ale ta, co se vyrabi pro Svycarsko obsahuje cukru mene nez Ovomaltine pro rakousky a nemecky trh (zduvodnuji to tim, ze se museli prizpusibit chuti tamnich spotrebitelu). Ale i tak je to urcite mene sladke nez kakao typu Nesquik nebo Granko.
Divala jsem se primo na stranky vyrobce a pise se tam, ze je pro deti od 1 roku. I upresnuje davkovani. Pro deti 1-7 roku jsou 2 kavove lzicky na 2 deci mleka. Pro starsi deti jsou to 3 lzicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucipajda píše:
Bydlim ve Svycarsku a tady se Ovomaltine detem bezne dava. Odebirame casopis pro spotrebitele, kde testuji ruzne vyrobky a zrovna nedavno tam byla instantni kakaa a Ovomaltine. Ta ma narozdil od kakaa mnohem mene cukru, takze za me je lepsi nez treba Granko. Ale ta, co se vyrabi pro Svycarsko obsahuje cukru mene nez Ovomaltine pro rakousky a nemecky trh (zduvodnuji to tim, ze se museli prizpusibit chuti tamnich spotrebitelu). Ale i tak je to urcite mene sladke nez kakao typu Nesquik nebo Granko.
Divala jsem se primo na stranky vyrobce a pise se tam, ze je pro deti od 1 roku. I upresnuje davkovani. Pro deti 1-7 roku jsou 2 kavove lzicky na 2 deci mleka. Pro starsi deti jsou to 3 lzicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucipajda píše:
@MonaM1 nemas za co
jestli umis nemecky nebo francouzsky tady , tak tady se neco doctes
Super, MOC děkuji!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, kde se dá u nás Ovomaltine koupit? myslím v kamenném obchodě?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit