Ovomaltine pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
202
22.8.14 14:06

Ovomaltine pro děti?

Ahojte, dostala jsem od tchýně Ovomaltine - dovezla mi ho z Německa, prý by to měla být něco jako kakao ale zdravější.. Myslíte, že ho můžu dát dětem na krupici nebo udělat kakao? Děti (4r a 1,5r). Myslím, že to nic špatného neobsahuje…
Složení : Gersten-Malzextrakt, Magermilchkonzetrat, Milchserumkonzentrat, fettarmes kakopulver, weisszucker, fruktose, magnesiumcarbonat, calciumphosphat, rapsöl, Vitamine (A, E,B1,B2, Pantothensäure, B6, Folsäure, B12, C, Biotin, Niacin), Speisesalz, Aroma Vanillin. Vyrábí to Švýcaři. Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35029
22.8.14 14:09

Dvou leťákovi to občas dávám do mlíka, když chce taky kafíčko, jako máme my, má to stejnou barvu a je spokojenej, taky na kaši občas. Já na tom vyrostla, tehdy se to kupovalo v tuzexu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
22.8.14 14:23
@ixule píše:
Dvou leťákovi to občas dávám do mlíka, když chce taky kafíčko, jako máme my, má to stejnou barvu a je spokojenej, taky na kaši občas. Já na tom vyrostla, tehdy se to kupovalo v tuzexu :palec:

a mohu to dávat i párkrát do týdne? Dělám holkám co druhý den kaši z čerstvě nadojeného mléka… V tom nic není, že? doteď jsem dávala granko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.8.14 14:32

U čtyřletého děcka bych to vůbec neřešila a pokud už ta mladší baší všechno, tak bych se toho nebála, já to měla jako malá každé ráno :) Spíš bych se bála toho mléka tedy :mrgreen: ale jako děcko jsem se k tomu taky někde dostala a nic mi nebylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
22.8.14 14:47

Bydlim ve Svycarsku a tady se Ovomaltine detem bezne dava. Odebirame casopis pro spotrebitele, kde testuji ruzne vyrobky a zrovna nedavno tam byla instantni kakaa a Ovomaltine. Ta ma narozdil od kakaa mnohem mene cukru, takze za me je lepsi nez treba Granko. Ale ta, co se vyrabi pro Svycarsko obsahuje cukru mene nez Ovomaltine pro rakousky a nemecky trh (zduvodnuji to tim, ze se museli prizpusibit chuti tamnich spotrebitelu). Ale i tak je to urcite mene sladke nez kakao typu Nesquik nebo Granko.
Divala jsem se primo na stranky vyrobce a pise se tam, ze je pro deti od 1 roku. I upresnuje davkovani. Pro deti 1-7 roku jsou 2 kavove lzicky na 2 deci mleka. Pro starsi deti jsou to 3 lzicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
22.8.14 14:51
@lucipajda píše:
Bydlim ve Svycarsku a tady se Ovomaltine detem bezne dava. Odebirame casopis pro spotrebitele, kde testuji ruzne vyrobky a zrovna nedavno tam byla instantni kakaa a Ovomaltine. Ta ma narozdil od kakaa mnohem mene cukru, takze za me je lepsi nez treba Granko. Ale ta, co se vyrabi pro Svycarsko obsahuje cukru mene nez Ovomaltine pro rakousky a nemecky trh (zduvodnuji to tim, ze se museli prizpusibit chuti tamnich spotrebitelu). Ale i tak je to urcite mene sladke nez kakao typu Nesquik nebo Granko.
Divala jsem se primo na stranky vyrobce a pise se tam, ze je pro deti od 1 roku. I upresnuje davkovani. Pro deti 1-7 roku jsou 2 kavove lzicky na 2 deci mleka. Pro starsi deti jsou to 3 lzicky.
:palec: :kytka: děkuji, přesně toto jsem potřebovala slyšet :palec: takže budu dávat Ovomaltine :dance: Mě granko přijde taky moc sladké :? já právě koukám po netu, kde je jejich webová stránka… na obalu je jen : www.ovomaltine.de a www.ovomaltine.at a tam není právě nicmoc napsáno. :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
22.8.14 14:54

@MonaM1 nemas za co :kytka:
jestli umis nemecky nebo francouzsky tady , tak tady se neco doctes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
22.8.14 14:57
@lucipajda píše:
@MonaM1 nemas za co :kytka:
jestli umis nemecky nebo francouzsky tady , tak tady se neco doctes

Super, MOC děkuji!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
12.3.16 17:01

Ahoj, kde se dá u nás Ovomaltine koupit? myslím v kamenném obchodě?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
12.3.16 17:26

No jasně! Mňaaaaam, já chci taky!
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek