Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na období, kdy test hodně sílí, doporučuji koupit digitální. Nemusíš pak řešit barvu, jestli už je to dost nebo ještě ne.
Ja mam zkusenost z dmka. Testovala jsem asi 3-4× a jednou mi ztmavnul tak jak ta kontrolni. A to, ikdyz jsem byla zvykla na ovulaci cca 14den, tak furt kolem horke kase, tmavsi pak svetlejsi a z niceho nic az 17dc se mi objevila stejne tmava carka.
Takze jesli ti to cca sedi s cyklem, klidne to testuj dal protoze se to jeste muze prijit. A nebo jak rika Alipeli, kupuj ten digital kdyz je to skoro stejne tmave… me to tehdy nenapadlo😂…
@Niki550 píše: Více
Testovala jsem dál, a čárky byly opravdu slaboučké, toho 9.8 kdy vyšli nejsilnější, jsme na to vlítly
A dneska 14. Den cyklu jsem začala špinit
nikdy se mi to nestalo, cykly mam většinou 23-25 dní
ale na uhnízdění je to brzo co jsem se dočetla, takže počítám s tím že rozházené hormony
a nebo jestli cyklus byl anovulacni? Těžko říct ![]()
Ahoj přidám se z dovolením se svým dotazem..zda je některý z těchto ovu testu pozitivní? Testují první měsíc..ja bych řekla že 13.byl pozitivní, ale je normální že dalsi den zas čárka slábne? Mám testovat i 15dc nebo už nemusím?
Dobrý den, jdu s otravným dotazem

jsem z toho jelen, at čtu kde čtu, ráda bych kdyby jste se některá vyjádřila ze svých zkušeností primo k mým testům
vim ze je tu toho spousty ale rada bych radu 

Testuji poprvé ovulaci, a nevim si rady s testem, 9.8 mi vyšel nejsilnější ze všech dnů co jsem testovala, ale prijde mi že je silnější jen na okraji a cela ta čárka nepůsobí asi dost silně?
Nevim zda to takto stačí, a nebo je to proste negativni
Bohužel mi potom došly testy od Gs. A sehnala jen dr.max, takže další den po těch nejsilnějších co mi vyšli, jsem testovala jiným, a bylo až sněhobílo