Ovu test, ryska?

Anonymní
11.8.26 22:20

Ovu test, ryska?

Dobrý den, jdu s otravným dotazem :nevim:
Testuji poprvé ovulaci, a nevim si rady s testem, 9.8 mi vyšel nejsilnější ze všech dnů co jsem testovala, ale prijde mi že je silnější jen na okraji a cela ta čárka nepůsobí asi dost silně? :nevim:
Nevim zda to takto stačí, a nebo je to proste negativni :pocitac: jsem z toho jelen, at čtu kde čtu, ráda bych kdyby jste se některá vyjádřila ze svých zkušeností primo k mým testům :andel: vim ze je tu toho spousty ale rada bych radu :hug:
Bohužel mi potom došly testy od Gs. A sehnala jen dr.max, takže další den po těch nejsilnějších co mi vyšli, jsem testovala jiným, a bylo až sněhobílo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1992
12.8.26 06:23

Na období, kdy test hodně sílí, doporučuji koupit digitální. Nemusíš pak řešit barvu, jestli už je to dost nebo ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
14.8.26 11:44

Ja mam zkusenost z dmka. Testovala jsem asi 3-4× a jednou mi ztmavnul tak jak ta kontrolni. A to, ikdyz jsem byla zvykla na ovulaci cca 14den, tak furt kolem horke kase, tmavsi pak svetlejsi a z niceho nic az 17dc se mi objevila stejne tmava carka.
Takze jesli ti to cca sedi s cyklem, klidne to testuj dal protoze se to jeste muze prijit. A nebo jak rika Alipeli, kupuj ten digital kdyz je to skoro stejne tmave… me to tehdy nenapadlo😂…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.26 12:27
@Niki550 píše: Více

Testovala jsem dál, a čárky byly opravdu slaboučké, toho 9.8 kdy vyšli nejsilnější, jsme na to vlítly :D A dneska 14. Den cyklu jsem začala špinit :nevim: nikdy se mi to nestalo, cykly mam většinou 23-25 dní :nevim: ale na uhnízdění je to brzo co jsem se dočetla, takže počítám s tím že rozházené hormony :mavam: a nebo jestli cyklus byl anovulacni? Těžko říct :D

• Citovat
  • Upravit
8
14.8.26 18:22

Ahoj přidám se z dovolením se svým dotazem..zda je některý z těchto ovu testu pozitivní? Testují první měsíc..ja bych řekla že 13.byl pozitivní, ale je normální že dalsi den zas čárka slábne? Mám testovat i 15dc nebo už nemusím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
14.8.26 18:44

@Renata310 za me 13dc jasne pozitivni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie