Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když to máš takto +-, tak bych ovulaci měřila, kalendář vůbec nemusí odpovídat
@karkarka Však zmiňuju styky dva před i po a právě i tak skrze mou nepravidelnost jednou za čas.
A proc maji lidi co moc chteji miminko sex jednou za 7 dni?
mej sex ob den a neres krav! ny s ovulaci ![]()
@yasmen Asi jsem nečekala takové škaredé vyjadřování, jedno dítě už máme a bohužel energie na to ne vždy je jen jsem se slušně zeptala jestli je tady někdo komu to tak vyšlo. Nevěděla jsem že tím někoho pohorším. To nebylo ani mým účelem. Jen obyčejná diskuze.
Když to máš takto +-, tak bych ovulaci měřila, kalendář vůbec nemusí odpovídat
Pokud jsi měla ovulaci 1. 8., tak je otěhotnění málo pravděpodobné. Z toho pozdějšího styku je pravděpodobnost nulová, z prvního nějaká je, i když malá. Ale nějakou ovulační kalkulačkou nebo kalendářem se neřiď. Ani kdybys měla cyklus úplně pravidelný. Spolehlivé je správně prováděné měření ovulace. Pokud byla ovulace jindy než toho 1. 8., tak se Ti šance zvyšuje.
5 dní před je hraniční a 3 dny po je nemožné.
Otěhotněla jsem v životě 5× a bylo to v období 3-4 dny před az 1 den po.
Ahoj, zkus na sobe nejdriv vypozorovat ovulaci, nerid se kalendarem. Ovulaci muzes mit klidne driv nebo pozdeji. Kdyz mas plodne dny mas kluzky, tahly hlen, jako vajecny bilek, muzou byt citliva prsa, bolesti v podbrisku. Plodny hlenu muze byt i 5 dni pred ovulaci, ale taky 2-3dny. Ja to mivam kazdy cyklus ruzne, podle kalendare se ridit nemuzu vubec. Po skonceni ms zkuste mit sex ob den aspon do 16.dne.
Kdyz nastane ovulace vajicko se musi oplodnit do 12-24h, pak uz to bohuzel nejde. U posledni dcery jsem se musela premoct, aby byl sex, uz se mi chtelo spat, ale vedela jsem, ze mam plodne dny a pokud ne ten den, tak uz nikdy 😅 drzim palce, at to vyjde ted nebo priste. Ozvi se ![]()
@MonaSun díky moc. 😊 no já si myslím že jsem ji podle výtoku měla později ale nejsem si jistá jestli to poznám no 😄 uvidíme druhé miminko bychom chtěli tak snad to vyjde. Ono co si budeme je to dřina mít sex obden při hoňce kolem dvouleťáka 🤣 🙏 dám vědět ms mám mít za 6 dní tak uvidíme.
Takže zatím to vypadá tak že jsem se testovala den před ms už jsem nemohla vydržet a byl negativní. Teď meškám ms 1 den tak vyčkám jestli teda ta ovulace vážně nebyla později. Budu testovat až v pondělí to bych meškala už 3 dny. Tak uvidíme jestli je to z nervů a dojde nebo to vyšlo. Ale zatím teda po sobě necítím že by měla přijít.
@Anonymní píše: Více
Jeste pockej a uvidis, pokud by jsi mela 1 den spozdeni, tak bysi uz mohla pocitovat nejake tehu priznaky.
@MonaSun no uvidím. Budu se testovat zítra ráno. S příznakama je to těžký protože mi bývá na zvracení i před každou menstruací a i mívám nalitá prsa takže to horko těžko rozeznám ale dnes teda nepřišla taky.
@Anonymní píše: Více
Kolik dni jsi od te posunute ovulace? Jako logicky, pokud byla ovulace posunuta, tak jeste nemusis mit zpozdeni MS a testujes brzy.
Ahoj holky,
Je zde někdo kdo měl styk 5 dnů před ovulací a 3 dny po a vyšlo to?
Co myslíte? Měla jsem styk 27. 7. A 4.8. Ovulace podle menstruačního kalendáře měla být 1.8. No já se moc podle menstruačního kalendáře nemůžu řídit protože většinou mám ms jakštakš přesně ale někdy se stane že ji dostanu p 3 dny dřív před dvěma měsíci třeba o týden později. Ms mám mít za 8 dní. Cyklus mám většinou 28 dní. Moc bychom chtěli miminko. A já už nemůžu vydržet a potřebuju to napsat sem