Styk před a po ovulaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.8.26 07:32

@Tarena podle mě byla dva až tři dny. Test je negativní a to si myslím, že už by pozitivní být měl. Tak třeba příště.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.26 20:45

Tak já teda už fakt nevím už meškám 4 dny. Digitální test od clerblue před dvěmi dny ukázal negativní výsledek. Na ms to vůbec nevypadá a začalo mi pýchat chvilkama v prsou. Ale už začínám mít hodně pocit že se moc pozoruju. Každopádně nevolnosti mám, kolikrát si říkám že to tak tak vydržím, ale to se mi stávalo i před ms, takže to není až tak zvláštní. Jen mi to teď přijde tak jinak, pokud se teda moc na to nesoustředím :roll: cítím se jak na chřipku, no udělám teda další test za dva dny ač nerada, protože mě to už trošku fakt leze na mozek. To budu meškat už 6 dní a to už přece musí být jasný. No a pak kdyžtak ještě počkám a po neděli si skočím k doktorce.

• Citovat
  • Upravit
80451
18.8.26 20:51
@Anonymní píše: Více

obávám se, že po neděli ještě doktorka nebude nic vidět, ale uvidíš podle testů nebo přijde ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11330
18.8.26 20:52
@Anonymní píše: Více

Pokud jsi mela posunutou ovulaci o 3 dny, tak nemeskas 4 dny, ale jen 1 den. Vzhledem k nepresnemu urceni ovulace mozna nemas zpozdeni vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11330
18.8.26 20:55

Pokud budu vychazet pouze ze sexu 4.8. a ze se nevi ovulace vubec. Takze spermie preziji az 5 dni, pak 14 dni at je jasno na testu. 23.8. bude jasne, zda jsi otehotnela ze sexu 4.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.26 21:41

No už nejde ani tak o těhotenství jako o obavu co je protože se fakt necítím vůbec dobře a chci vyloučit i jiný problém. Třeba cistu nebo co já vím. A kdybych šla v pondělí tak bych měla zpoždění 10 dní a to už se mi teda moc nelíbí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex