Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já teda už fakt nevím už meškám 4 dny. Digitální test od clerblue před dvěmi dny ukázal negativní výsledek. Na ms to vůbec nevypadá a začalo mi pýchat chvilkama v prsou. Ale už začínám mít hodně pocit že se moc pozoruju. Každopádně nevolnosti mám, kolikrát si říkám že to tak tak vydržím, ale to se mi stávalo i před ms, takže to není až tak zvláštní. Jen mi to teď přijde tak jinak, pokud se teda moc na to nesoustředím
cítím se jak na chřipku, no udělám teda další test za dva dny ač nerada, protože mě to už trošku fakt leze na mozek. To budu meškat už 6 dní a to už přece musí být jasný. No a pak kdyžtak ještě počkám a po neděli si skočím k doktorce.
@Anonymní píše: Více
obávám se, že po neděli ještě doktorka nebude nic vidět, ale uvidíš podle testů nebo přijde ms
@Anonymní píše: Více
Pokud jsi mela posunutou ovulaci o 3 dny, tak nemeskas 4 dny, ale jen 1 den. Vzhledem k nepresnemu urceni ovulace mozna nemas zpozdeni vubec.
Pokud budu vychazet pouze ze sexu 4.8. a ze se nevi ovulace vubec. Takze spermie preziji az 5 dni, pak 14 dni at je jasno na testu. 23.8. bude jasne, zda jsi otehotnela ze sexu 4.8.
No už nejde ani tak o těhotenství jako o obavu co je protože se fakt necítím vůbec dobře a chci vyloučit i jiný problém. Třeba cistu nebo co já vím. A kdybych šla v pondělí tak bych měla zpoždění 10 dní a to už se mi teda moc nelíbí.
@Tarena podle mě byla dva až tři dny. Test je negativní a to si myslím, že už by pozitivní být měl. Tak třeba příště.