Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslíte že ten ovu test nahoře byl pozitivní? Ten nahoře je včerejší a dole dnešní už slabší ![]()
jo tak to bych také ráda věděla.. měla jsem dva testy oba byly ta horný sytá a ta spodní slabší.. psali, že dokud není ta spodní stejně sytá nebo tmavší je to negativní tak jak to tedy je?
zkusila jsem ještě detail toho včerejšího testu není mi jasné proč když teda není pozitivní je ten dnešní tak slabý ![]()
Podle me ten vrchni je pozitivni,natestovala jsem se toho mraky.
mikky píše:
Myslíte že ten ovu test nahoře byl pozitivní? Ten nahoře je včerejší a dole dnešní už slabší
Ten horní, pozitivní!Já je pořád měla negativní - druhá slabá čárka, a najednou v pátek mi ta druhá vysvitla o něco víc, přesně jak tobě. A odpovídalo to , protože jsem byla 16 DC. Takže hurá na ![]()
ahoj, tak v prvom rade pri ovulacnych testoch treba dodrziavat zasady ich pouzivania, co Ty nerobis, tym padom su matuce.
1. kazdy den sa testuje o tej istej hodine
2. testuje sa medzi 10:00 rano a 20:00 vecer, inak mozu vychadzat falosne pozitivne
3. pred pouzitim OT by sa nemalo 2 hodiny cikat a pit, inak moze vyjst falosne pozitivny.
ovulacia nastava 12-48 hodin po POSLEDNOM POZITIVNOM ovulacnom teste.
ciry vytok je super, v den ovulacie vsak uz byva vacsinou biely, alebo lepkavy.
najplodnejsi cas podla sexuologov je 24-48 hodin pred ovulaciou.
hlien, ani pozitivny ovulacny test nemusia znamenat, ze ovulacia skutocne prebehla. ovu test je vsak vacsinou spolahlivejsi.
najlepsie je to skombinovat s meranim bazalnej teploty.
LH v priebehu dna klesa a stupa, takisto moze silniet, potom uplne zoslabnut, zase zosilniet a tak stale dookola a az potom pride ovulacia.
a ake konkretne skusenosti by si chcela? to som nejako nepochopila ![]()
pichanie a bolesti v podbrusku mozu byt aj pred ovulaciou aj po nej, takze tymi by som sa moc neriadila.