Ovulace a hned menstruace?

20.2.22 12:19

Ovulace

Ovulace

Příspěvek upraven 08.08.23 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
577
20.2.22 12:59

Kamarádka si zaplatila kurz přirozené antikoncepce podle symptotermalni metody (projevy ovulace) a tam paní zdůrazňuje, že by tahle fáze neměla být kratší než 12 dnů. Pokud jo, nedochází k dobrému uhnizdeni vajíčka a může z toho být SP nebo ZT.

My se teď snažíme o druhé a zkouším teda zjišťovat jak to s tou ovulaci mám, o nic mi nejde, spíš ať vím, kdy je to nejvhodnější doba. A dle teploty jsem měla ovulaci 6 dní před MS, ale byl to jeden měsíc sledování, teď uvidím znova :nevim:

Edit: a co jsem si o tom četla, hodně žen psalo, že mělo ovulaci pár dnů před MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
20.2.22 13:16

@Zuzana26645 Ahoj…A Ty jsi měla prokázánou ovulaci a po té krvácíš??Možné je ovulační krvácení…Mezi ovulací a MS by mělo být snad aspoň 10 dní, ale měly holky i méně, ale je to asi extrém…Je možné mít ovulaci těsně před MS, ale zase si myslím, že nastává luteální fáze, která by měla být plus mínus den, dva neměnná a po té až MS??Je možné, že třeba vlivem nějaké hormonální nerovnováhy může ke krvácení dojít… :nevim: Četla jsem na jiné stránce, že měla paní luteální fázi 4 dny, ale byla po porodu…Jinak já jak tady tak pročítám různé diskuze a příběhy, tak vidím, že je možné snad už úplně vše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí