Jsem těhotnaaa?

10
18.2.22 23:18

Jsem těhotnaaa?

Dobrý vecer, chci se zeptat. Vím, ze je to těžké takhle posoudit po internetu, ale s manželem se snažíme už dlouho o mimi a stále nic. Ale dnes jsem objevila slabé zakrvaceni na toaletním papiru. Abych to upřesnila.. 25.1.-29.1. jsem měla menstruaci. Poté od 3.2.-9.2. Byla ovulace. Timpadem mám 4 dny do menstruace. Dnes jsem si deĺala test od “in:time” s citlivosti 10mlU/ml, ale s negativním výsledkem. Je nějaká šance ze mužů byt těhotná nakonec?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6118
18.2.22 23:35
@Zarrah píše:
Dobrý vecer, chci se zeptat. Vím, ze je to těžké takhle posoudit po internetu, ale s manželem se snažíme už dlouho o mimi a stále nic. Ale dnes jsem objevila slabé zakrvaceni na toaletním papiru. Abych to upřesnila.. 25.1.-29.1. jsem měla menstruaci. Poté od 3.2.-9.2. Byla ovulace. Timpadem mám 4 dny do menstruace. Dnes jsem si deĺala test od “in:time” s citlivosti 10mlU/ml, ale s negativním výsledkem. Je nějaká šance ze mužů byt těhotná nakonec?:-(

To ti vážně nikdo neřekne. Můžeš a nemusíš. Protože nevíš přesné datum ovulace (3.2. - 9.2. určitě nebyla, ovulace je jeden jediný okamžik, z toho soudím, že to počítáš od oka nebo podle aplikace), klidně to mohlo být ovulační krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
19.2.22 01:15

@Zarrah

Jsi 26. den cyklu. Při ideální délce cyklu - 28 dní - by test už mohl být slabě pozitivní.
Ovulace netrvá týden. Je to jeden moment, krátký okamžik, během kterého se uvolní vejce z folikulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15167
19.2.22 07:11

Neeeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
19.2.22 08:36

@Zarrah to zalezi, jak mas dlouhou lutealni fazi. Ocividne “ovulaci” ti ukazuje nejaky kalendar, tak to nemusi byt ani pravda. 4 dny do menzes budou mit naznak na testu spis holky s delsi LF, pro me by to znamenalo testovani 6-7 dpo a to je prakticky nemozny mit pozitivni test. Leda ze bych byla mistni ducharka, ktera ma “pozitivni” testy kazdy mesic i bez pohlavniho styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.22 21:42

Já měla 2 dny při zpoždění negativní test.. třetí den tam už byla viditelná čárka a za par dní už krásná čárka :) doktor to potvrdil necelý týden po zmeškané ms (musím brát léky, takže jsem k doktorovi musela hned)

(Anonym.. protože jsem na začátku a skoro nikdo to neví)

Takže… těhotná být můžeš.. ale jelikož nevíš přesně kdy jsi měla ovulaci (určitě ne týden) tak můžeš mít test pozitivní až za par dní.. a nebo taky nemusíš
Držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí