Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Také mám polycisticke vaječníky a při tomto syndromu je běžné, že je ve vaječníku připravených více drobných folikulu (okolo 10). Ovulace mohla normálně proběhnout a toto jsou další folikuly nachystané na další cyklus. Je jenom z ladění, že doktorka nepoznala proběhlou ovulaci. Po ní se totiž vytvoří žluté tělísko a to je větší než dominantní folikul a na Utz je nepřehlédnutelné
zvýšená sliznice může poukazovat na začátek těhotenství. Máte fotku těch testů?
@bacova.mi
Ty dva testy jsou ovulacni minuly tyden, 1 je ted aktualne (byva malinko tmavsi) a plastovy je tehotensky
@Anonymní píše: Více
Asi bych počkala a zkusila test za pár dní. Ovulační je úplně negativní a to v případě pozitivního těhotenského by ovulační byl už pozitivní. Na těhotenském něco je, teď otázka, zda to není ryska
Dobry den,
Jiz mam 1 dite a nyni se snazime o druhe miminko. Dle ovulacniho testu jsme mela ovulaci pred tydnem ctvrtek/patek. Pote test zeslabl. Dneska navstivena gynekologie skrz zanet mocaku a pani doktorka zminila v reci 1 polycysticky vajecnik, ze je zvetseny a ma vice jak 10 folikulu, rekla, ze to je dobry, dale zvetsena sliznice, ze probehla/probiha mozna ovulace, tehotentsvi videt nebylo (je brzy) a stejne, ze by ho asi vzal zanet s sebou.
Doma premyslim a nerozumim tomu, ze kdyz jsem mela pozitivni ovulacni test minuly tyden, ze by to bylo az nyni? Nebo samozrejme mohla byt neovulacni, ale udelala sem si schvalne ovulacni test a ten je pozitivni, pritom po “ovulaci” uz pozitivni nebyl a na tehotenskem je silnejsi duch.
Rozumite nekdo prosim, co se ve mne deje?
Nerozumim te ovulaci a ted mi v hlave vrta ten polycysticky vajecnik. (Doptam se na kontrole za tyden, ale ted nemuzu myslet na nic jineho, nez tohle.
Dekuji