Estrozin, rozhozený cyklus

1806
25.11.24 20:05

Estrozin, rozhozený cyklus

Ahoj holky, snažíme se o miminko a na doporučení jsem si objednala estrozin kapky. Brala jsem je od 1 DC a asi 16 DC jsem vysadila přikládám délku mých cyklů dneska jsem 29 DC a menstruace stále nikde, mohla jsem si takhle rozhodit cyklu s těma kapkama? Brala jsem třikrát denně 20 kapek jak se uvádí na balení. Pokud má někdo zkušenost díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.11.24 20:53

Závidím takové cykly, já mám jednou 29 někdy dokonce i 45 (ale brala jsem léky a měla hodně stresu). Tak doufám, že se to zase vrátí do normálu.

• Citovat
  • Upravit
2284
26.11.24 06:13

Estrozin je doplněk podporující především estrogen. Ono je spíš důležitější, jaký byl výchozí stav hladin vašich hormonů. Estrozin je dle mého názoru složením spíš na podporu estrogenu, obsažená lékořice je sice progesteronová bylina, ale zase může zvyšovat krevní tlak a všeobecně se nedoporučuje užívat lékořici déle jak 3 měsíce, pak musí být alespoň měsíc pauza. Ono totiž jakékoli nasazení podobného doplňku bez znalosti výchozího stavu hladin hormonů je vždycky pokus a omyl. Pokud jste měla dříve již nižší hladinu progesteronu a estrozin podpořil ještě estrogen, psk bx to problém dělat mohlo, protože potřebujete, aby vám po ovulaci stoupl progesteron asi na 15ti nádobek hladiny ze začátku folikulární fáze. Jeho strmý pokles 3-4 dny před MS pak spouští MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
26.11.24 12:57

@LadaSva děkuji, šla jsem do hoto bezhlavě a přehled o hormonech nemám.. :( takže už nadále neuzivat a čekat že se dá cyklus sám opět doporadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
27.11.24 05:39
@Venesí píše: Více

Tak pokud máte cyklus rozhozený první měsíc tak to asi moc neřešte, problém je, když to trvá alespoň 3 cykly a déle. Dejte nejprve šanci tělu, aby si poradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.24 09:06

A nejste tehotna? Taky ho beru, prvni cyklus se mi vyrazne zkratil. Ted taky cekam, co prijde, jeste mam par dnu cas, nicmene uz asi 4 dny citim priznaky PMS (krece jako pred MS), ale to treba minuly mesic nebylo vubec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí