Místo bolestivé ovulace těhotná?

Anonymní
25.11.24 16:56

Bolest Ovulace těhotenství

Dobry den.
Chtěla bych se zeptat jestli kdyz mate bolestivou ovulaci a pak najednou o ni nevíte byli jste těhotné? Každý měsíc to bolí šíleně a teď nic teď mi přijde ze od menstruace me bolí břicho každý den jak kdybych to zase měla dostat :/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16969
25.11.24 17:47
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

tak ted asi uplně nerozumím, tak máš ted bolesti skoro každý den jako kdyby jsi to měla dostat, nebo ted nic? Nejdřív píšeš, že ted nic a pak že máš každodenní bolest :nevim:

Když jsem byla těhotná, tlačil mě spodek ale až tak od 5-6tt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 17:49

@chs.jasmin říkala sem si ze sem to napsala asi trochu blbě :D
Omlouvám se od ty doby co mi skončila menstruace tak mam bolesti porad. Jako kdybych to mela zase dostat. Mam to 2× v měsíci tu menstruaci nevim proč jestli je to po tom potratu netuším. Asi si radši zítra zavolám doktorce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.24 17:55

@chs.jasmin a dneska k tomu mam bílí výtok teda jen teď jsem mela poprvé takový fakt hustý a úplně bílej 🙄

• Citovat
  • Upravit
25.11.24 18:34

Prosím tě, 2× v měsíci určitě menstruaci nemáš a ten výtok, co máš teď, může signalizovat ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 18:39

@Barevné klubíčko jak to můžeš vědět? Snad to vim já ne? A ano 2× ji mam na začátku a na konci

• Citovat
  • Upravit
16969
25.11.24 19:19

Tak 2× měsíčně mít MS, tak to bych volala doktorce určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 19:20

@chs.jasmin rozmezí 20 dnu je to hrozny

• Citovat
  • Upravit
25.11.24 20:15

Nezlob se, ale spousta žen na sobě nepozná ani ovulaci ;) takže bych se moc nedivila, kdyby to druhé krvácení v měsíci nebyla menstruace, ale ovulace… Ale jestli jsi si jistá, že máš opravdu 20ti denní cykly, tak to řeš. Normální to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 20:19

@Barevné klubíčko ano opravdu mam kdyby to bylo krvácení jiné tak ano ale tohle je normálně menstruace vychází mi to jak podle kalendáře tak porad takhle stejně dokola 20 dnu nic a znovu porad dokola někdo ma 24-28 tak sem si říkala ze to je asu normální kdyz to Tak mam :/

• Citovat
  • Upravit
25.11.24 20:22

Mě to přijde dost často… Tvoje gynekoložka o tom ví? Co na to říká ona? No a kolikátý den cyklu ti vychází teda ta ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 20:29

@Barevné klubíčko neví takhle mi to začalo až teď předtím to bylo 23-24 dnu
To neřešili ale 20 uz je takový na prd porad řešit kdy to přijde :( do toho chci miminko a takhle kdyz to je nevim jestli neni neco špatně.
Podle toho jak se to počítá ja kdyz počítám den poslední menstruace a začátek další tak je to 19 Dnu
A kdyz to počítám teda od prvního dne menstruace do dalšíhoho cyklu je to 24 dnu
No teď jsem ji podle toho kalendáře mela 6 ty den od skončení menstruace

• Citovat
  • Upravit
25.11.24 20:36

Počítá se vždy od prvního dne menstruace do dalšího začátku menstruace. Takže to je nakonec 24 dnů? Tak to se zas dá… Aspoň budeš mít častěji ovulaci a víc šancí za rok na otěhotnění :palec: Ale radši se příště doktorky přímo zeptej, jestli je to vážně takhle v pořádku. Svěř se ji, že chcete miminko a jestli to nebude problém. Ona ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 20:38

@Barevné klubíčko aha to jsem pitoma v zivote me to nenapadlo jak se to počítá 🙄 bože ja jen viděla to ze to mam proste porad :D 🙄 a jeste k tomu takhle jak jsem to počítala ja 🙄 tak vám dekuju! Jsem o něco chytřejší 🤣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.24 20:41

@Barevné klubíčko jen mě štve že když to mam třeba na začátku měsíce tak to pak mam i na konci takže vlastně 2× v měsíci což je děsný

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex