Ovulace a sex

518
4.4.15 22:00

Ovulace a sex

Ahoj :mavam:
jsem tu nová a potřebují napsat názor od zkušených. Včera jsem byla u gynekologa, říkal mi, že mám spoustu ovulacniho hlenu a podle ultrazvuku mi řekl, že bbudu Mít ovulaci. Ukazoval mi vajíčko i hezkou sliznici. Můj dotaz zni:Kdy je nejlepší mit sex? Jedno dite už mám, ale nikdy jsem ovulaci Neresila. Jsem jižpo dvou potratech. Díky za nazory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
4.4.15 22:05

Neřeš, pokud možno dal. Obvykle tomu to sledování nepomáhá :) Sex nejlépe před či při ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
20.10.15 12:03

Aspon dvakrat, rano i vecer :-) a cerstve sperma = bude to kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.17 21:31

Moc se v tom nevyznám, tak se raději ptám. Snažíme se už rok o miminko. Dnes jsem byla u doktorky a ta mi po vyšetření řekla, že ovulace proběhla včera nebo dnes ráno. S manželem jsme sex měli včera. Máme to pojistit ještě dnes, nebo to už je pozdě?

• Citovat
  • Upravit
zhp
4535
26.5.17 21:35
@Anonymní píše:
Moc se v tom nevyznám, tak se raději ptám. Snažíme se už rok o miminko. Dnes jsem byla u doktorky a ta mi po vyšetření řekla, že ovulace proběhla včera nebo dnes ráno. S manželem jsme sex měli včera. Máme to pojistit ještě dnes, nebo to už je pozdě?

Ahoj, pokud je muz pri sile, urcite bych pojistila…vajicko je schopne oplodneni 24hod po oplodneni… drzim moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.17 21:38

Muž je při síle vždy, jen já jsem nějaká unavená :lol:. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
zhp
4535
26.5.17 21:39
@Anonymní píše:
Muž je při síle vždy, jen já jsem nějaká unavená :lol:. Děkuji

to premuzes, co by jsme pro prcka neudelaly, ze :-) ale hlavni je, ze sex byl vcera…ted uz je to fakt takove pro strycka prihodu..tak sup na to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
17.7.17 18:34

Ahoj holky. Poprvé používám ovu testy a dnes mám poprvé dvě čárky, které krasne sílí a to během dne! Tak kdy na to skočit? Co radite??? Dnes a nebo až zitra???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
17.7.17 19:16

@Bronny
Ahoj nejlepší to bude dnes, zítra a pozítří abyste to měli pojištěný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.18 22:59

Ahojky, ovulace asi probíhá dneska. Sex byl včera a bude zítra je nějaká šance, že se zadaří?

• Citovat
  • Upravit
486
25.1.18 23:02

Teoreticky určitě šance je, asi 25% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
26.1.18 00:57
@Anonymní píše:
Ahojky, ovulace asi probíhá dneska. Sex byl včera a bude zítra je nějaká šance, že se zadaří?

Ahoj, taky se snažíme a já byla nedávno u gynekologa a ten mě vcelku vyvedl z mého omylu, že sex stačí jen pár dní před před pozitivním ovu testem, v den pozitivního ovu testu a max 1.-2. den po… Spíš prý v den až 4 dny po pozitivním ovu testu, protože pozitivní ovulační test nemusí znamenat, že mám ovulaci právě teď, jen stoupla hladina hormonu a k ovulaci dojde během 24-48h… k tomu další 2 dny, kdy se to ještě může povést, když je vajíčko na cestě vejcovodem a čerstvá spermie mu jde naproti a… ;) Takže když člověk tuší, příp. dle měření BT, hlenu nebo ovu testů ví, že má např. cca 14. den cyklu ovu, tak to může podle mě dělat např. 12., 14., 15., 16. a ještě i 18. den cyklu to může klapnout - když to teda žena/muž zvládne dělat tak často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
26.1.18 04:29

@Adebra u nas se teda stopro zadelalo pred ovu - 3 dny, 3 pokusy, v den ovu ani tyden po nem nic - bez snazeni. Pouzili jsme u toho zkouseni conceive gel, aby se tam pulcum vic darilo a pockali, takze teorie tve gyn je asi hezka, ale my jsme prakticka ukazka toho, ze to tak neni. Proto bych mohla urcit den poceti +-2 dny presne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.1.18 06:04

@Adebra : pletes pozitivni ovulacni test a ovulaci. Pozitivni test vetsinou ovulaci predchazi, takze povest se to muze (limitne) ty max 4 dny po nem. 4 dny po ovulaci samotne uz je to dost zbytecne. Takze kdyz vemu tvuj priklad, ovuluji 14DC, pozitivni test muzu mit uz 12DC, sance rekneme do 16DC (ale spis bych rekla 15DC).
V kazdem pripade pred ovulaci je to rozhodne nadejnejsi, za idealnich podminek preziji spermie pry az 5 a vyjimecne i 7 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
26.1.18 08:42

@Adebra no u me to teda nefunguje, ze po ovulaci muze dojit k oplodneni. Ja na sobe ovulaci poznam dle bolesti. Snazili jsme se den po a nic :mrgreen: jinak kazdy den se nedoporucuje, lepsi ob den ;) my se kolem ovulace tulili ob den (mam ji pravidelne, tak jsem ji cekala a bolest a tlaky v podbrisku to potvrdily) a uz jsem ve 21tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí