Ovulace bolest bricha výše

29.8.23 12:42

Ovulace bolest bricha výše

Ahojky chci se zeptat ohledně ovulace. Od porodu 11/2022 kdyz sem přestala kojit 2/2022 pociťují bolesti bricha pred ovulaci, nikdy jsem o ovulaci nevěděla vim ze po porodu se to muze změnit, ale me nebolí jen v podbrisku ale az do půlky bricha. Pred par dny jsem byla znovu na sonu bricha a vse mam v poradku. Pozoruji to takto kazdy mesic takze si rikam ze je to nejspis k ovulaci potom se to vzdy vrátí do normálu. Mam Ulcerozni kolitidu, ale i tam jsem byla na vysetreni a vse v poradku.

Nema nekdo podobný problem, ze by bolest pociťoval i výše než v podbrisku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
359
29.8.23 13:06

A ty strany se každý měsíc střídají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.23 13:13

@Evickamicka nn kazdy mesic myslim stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
29.8.23 22:35

Pokud by to bylo od ovulace, tak by se strany střídaly stejně jako vaječníky.
Ještě mě ve spojitosti s Ulcerozní kolitidou napadlo, že při ovulaci se orgány v malé pánvy více prokrvují, čímž možná dráždí místo poškozeného střeva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.23 22:44

@Evickamicka popravdě vzdy kdyz ta bolest byla nejhorsi tak sem byla k na gynde a ovulovala jsem z levého vaječníku to mi i potvrdila gynekolozka tak nevim jestli více vnímám jen jednu stranu, kazdopadne si také myslim ze je to prave i tou UC. Nabídla mi na gynde zavést telisko je by mi od bolesti mohlo pomoci ale jelikož chceme jeste jedno dite počkám asi az po ;) kazdopadne moc dekuji za zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí