Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojte, zvraceli jste někdo z nově nasazených antidepresiv? Nebo vám bylo strašně nevolno? A co vám pomohlo? Díky
Kdyby mi po nějakém léku bylo nevolno nebo bych zvracela, určitě bych otevřela příbalový leták a kontaktovala lékaře, který léky předepsal. A ne psala na emiminu ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, zvraceli jste někdo z nově nasazených antidepresiv? Nebo vám bylo strašně nevolno? A co vám pomohlo? Díky
Ahoj, co bereš za lék? Já zvracela šíleně po Brintellixu, každé ráno, nejdřív jsem dostala léky na žaludek, ale nepomohly a nakonec jsem ho musela vysadit. Určitě ale kontaktuj lékaře.
@Mall126 píše:
Kdyby mi po nějakém léku bylo nevolno nebo bych zvracela, určitě bych otevřela příbalový leták a kontaktovala lékaře, který léky předepsal. A ne psala na emiminu
Antidepresiva jsou známá tím, že první týdny jsou nevolnosti, i jsem s tím seznámená od lékaře. Jen jsem o tom nenašla žádné diskuze, tak zakládám novou přímo na zvracení, rady a tipy ![]()
@Lollitka píše:
Ahoj, co bereš za lék? Já zvracela šíleně po Brintellixu, každé ráno, nejdřív jsem dostala léky na žaludek, ale nepomohly a nakonec jsem ho musela vysadit. Určitě ale kontaktuj lékaře.
Beru Escitalopram 10mg. Mám doma ještě Torreccan na zvracení z nedávna, tak jsem si ho dala a snad jsem neudělala špatně, je také na předpis a doufám, že to ve mně neudělá ještě větší paseku, zatím se mi jen ulevilo. Zítra se na to musím zeptat raději doktora.