Zvracení po AD

Anonymní
29.8.23 12:34

Zvracení po AD

Ahojte, zvraceli jste někdo z nově nasazených antidepresiv? Nebo vám bylo strašně nevolno? A co vám pomohlo? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1341
29.8.23 12:36
@Anonymní píše:
Ahojte, zvraceli jste někdo z nově nasazených antidepresiv? Nebo vám bylo strašně nevolno? A co vám pomohlo? Díky

Kdyby mi po nějakém léku bylo nevolno nebo bych zvracela, určitě bych otevřela příbalový leták a kontaktovala lékaře, který léky předepsal. A ne psala na emiminu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
29.8.23 12:49
@Anonymní píše:
Ahojte, zvraceli jste někdo z nově nasazených antidepresiv? Nebo vám bylo strašně nevolno? A co vám pomohlo? Díky

Ahoj, co bereš za lék? Já zvracela šíleně po Brintellixu, každé ráno, nejdřív jsem dostala léky na žaludek, ale nepomohly a nakonec jsem ho musela vysadit. Určitě ale kontaktuj lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.23 13:34
@Mall126 píše:
Kdyby mi po nějakém léku bylo nevolno nebo bych zvracela, určitě bych otevřela příbalový leták a kontaktovala lékaře, který léky předepsal. A ne psala na emiminu :nevim:

Antidepresiva jsou známá tím, že první týdny jsou nevolnosti, i jsem s tím seznámená od lékaře. Jen jsem o tom nenašla žádné diskuze, tak zakládám novou přímo na zvracení, rady a tipy ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.23 13:36
@Lollitka píše:
Ahoj, co bereš za lék? Já zvracela šíleně po Brintellixu, každé ráno, nejdřív jsem dostala léky na žaludek, ale nepomohly a nakonec jsem ho musela vysadit. Určitě ale kontaktuj lékaře.

Beru Escitalopram 10mg. Mám doma ještě Torreccan na zvracení z nedávna, tak jsem si ho dala a snad jsem neudělala špatně, je také na předpis a doufám, že to ve mně neudělá ještě větší paseku, zatím se mi jen ulevilo. Zítra se na to musím zeptat raději doktora.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex