Krvaceni pri sexu - proc?

Anonymní
29.8.23 11:52

Krvaceni pri sexu - proc?

Hezký den všem, týden před menstruací se mi stalo, že jsem při sexu zacala krvácet, ale jako fakt hodně. Nebyl to žádný drsný sex. Vzala jsem si tampon a přestalo to. Druhy den byl opět sex a tentokrát vše v pořádku. Ještě ten samý den jsem měla zase sex a opět silné krvácení. Stalo se to někomu? Na vyšetření jsem byla měsíc zpět a vše v pořádku. Nyní mám menstruaci a hned potom jdu na gyndu, co by mohla být pricina toho krvácení? Máte zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22948
29.8.23 12:54

A bylo to jen jednorázově hned po sexu?
Stalo se mi to někdy v nácti, tekla ze mě šíleně krev, ale nebyla ze mě, nýbrž z partnera jak vystříkl, urval si při sexu nějakou uzdičku či co, už si to nepamatuji a stříkal vlastně krev a fakt to byla louže krve 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.23 13:44

Ahojky :). To co popisuješ může mít spousty příčin ;). Každopádně můžeš vyt tam dole jen hodně prokrvení nějaká získá může prasknout a je to hned :D. Pokud jsi jinak v pořádku, možná by nebylo od věci preventivně, zacit uzivat nějaké bylinky :kytka: na podporu cévního systému. Když by tě zajimalo jaké, ozvy se. Krásný den. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
29.8.23 13:46

Můžeš mít nějaký zánět, taky se mi to stalo. Po přeléčení se krvácení pak už neopakovalo. Určitě se poraď na gyndě, udělají ti stěry a uvidí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
29.8.23 13:51

Tady máš ještě 6 nejčastějších důvodů proč se to může stát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
5.9.23 20:28

Nízká hladina progesteronu - stejný princip, jako když menstruace začíná několikadenním (někdy mnohodenním) špiněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí