Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A bylo to jen jednorázově hned po sexu?
Stalo se mi to někdy v nácti, tekla ze mě šíleně krev, ale nebyla ze mě, nýbrž z partnera jak vystříkl, urval si při sexu nějakou uzdičku či co, už si to nepamatuji a stříkal vlastně krev a fakt to byla louže krve ![]()
Ahojky
. To co popisuješ může mít spousty příčin
. Každopádně můžeš vyt tam dole jen hodně prokrvení nějaká získá může prasknout a je to hned
. Pokud jsi jinak v pořádku, možná by nebylo od věci preventivně, zacit uzivat nějaké bylinky
na podporu cévního systému. Když by tě zajimalo jaké, ozvy se. Krásný den. ![]()
Můžeš mít nějaký zánět, taky se mi to stalo. Po přeléčení se krvácení pak už neopakovalo. Určitě se poraď na gyndě, udělají ti stěry a uvidí se.
Nízká hladina progesteronu - stejný princip, jako když menstruace začíná několikadenním (někdy mnohodenním) špiněním.
Hezký den všem, týden před menstruací se mi stalo, že jsem při sexu zacala krvácet, ale jako fakt hodně. Nebyl to žádný drsný sex. Vzala jsem si tampon a přestalo to. Druhy den byl opět sex a tentokrát vše v pořádku. Ještě ten samý den jsem měla zase sex a opět silné krvácení. Stalo se to někomu? Na vyšetření jsem byla měsíc zpět a vše v pořádku. Nyní mám menstruaci a hned potom jdu na gyndu, co by mohla být pricina toho krvácení? Máte zkusenost?