Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jako ovulaci mít můžeš později, ale tím pádem nemáš 2 dny do ms, ale celý cyklus se ti protahne.
Je to málo pravděpodobné.
Každopádně před ms stoupá i LH hormon, takže na testu moc teď nezáleží.
Další varianta je těhotenství? ![]()
@Anonymní píše:
Ovu test muže ukázat tehu?![]()
Ano, pokud jsi těhotná tak ovu test vychází pozitivně.
Pravé jsem měla strašnou chuť na sexik a začaly mě strašně bolet prsa, tak jsem si říkala jestli nemám ovu a zkusila test zda nebude pozitivní.
@Anonymní píše:
Pravé jsem měla strašnou chuť na sexik a začaly mě strašně bolet prsa, tak jsem si říkala jestli nemám ovu a zkusila test zda nebude pozitivní.
No buď máš teda posunutou ovulaci, ale to by kdyzak ms přišla až tak za 2 týdny, nebo můžeš být v tom, tak si udělej ještě i těhotensky test a uvidíš na čem jsi.
Tak jsou jen dvě varianty..buď je teprve teď před ovulací a menzes se ti minimálně o 14dni posune nebo jsi těhotná. Lh je chemicky velmi podobné HCG, takže když je na lh testu silná pozitivita, může být na těhotenskem testu duch…takže zkus i ten a uvidí se…
Tak těhu test nic
, ale MS by měla být zítra 16. Tak uvidim a zkusím až zítra nebo pozítří. Já už jsem pravé myslela, že jsem ovu měla protože jsem před 2 týdny měla takové šílené píchaní v oblasti vaječníku a myslela jsem, že je to ovu. No nic uvidím 😃
Tak MS zatím nic tak nevím co se děje, asi opravdu posunuty cyklus? ![]()
@Anonymní píše:
Tak MS zatím nic tak nevím co se děje, asi opravdu posunuty cyklus?
No pokud máš negativní těhotenský test, tak to byla ta ovulace a po té přichází ms až tak za 2 týdny, takže bych vsadila na ten posunutý cyklus.
Ahojte

Je prosím možné mít ovulaci dva dny pred MS? Prikladam fotku ozvu testiku