Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jestli se Vam stalo, ze by jste nekt. mela dvakrat za cyklus ovulacku? Prvni ovu jsem zjistila z ovu testu 23.2.2013, tak byl hned pokus o mimi
Vcera jsem si delala test, jestli neni nahodou nej. dusik-nebyl
Ted jsem na toalet. papire myslim mela typickej tahlej bilkovitej hlen, ac jsem po cely den mela hlen takovy zluty, nebo jak to popsat. Po snazenicku toho 23.2 sem mela jeste nejakou chvili pruhledny hlen. Co myslite, ze to muze byt? Tehu asi ne, ze? Navic me od 24.2 boli kazdy den podbrisek a dva dny me bolelo v krizi jako pred Ms. Cyklus mam dlouhej, 35-38 dni. Mam ho ted daleko pred sebou, vic jak 14 dnu. Co myslite? Dekuji za odpoved a hodne stesti ke splneni vysneneho cile ![]()
Já mám teda po ovulaci vždycky táhlý bílkový hlen. začíná se dělat tak 5-6 den po ovulce. ten hlen se mi dělá bez ohledu a to jestli v cyklu došlo k otěhotnění nebo ne.
Ja mam pravidelne tahly bilkovy hlen asi ctyri dny pred MS. Pri ovu ho nemam, to mam spis vodnaty vytok.
Dekuju holky, jeste me docela trapi ta bolest v podbriski. je to stridave levy a pravy vajecnik. ta bolest zacla druhy den po snazeni a ovu.
Mozna jsi ovulaci nemela, nekdy se telo snazi odovulovat na vice etap. Mas ji potvrzenou BT? Pokud ne, tak se muzes jen dohadovat. Pokud si umis nahmatat del. cipek, mel by byt uzavreny. Vajecniky mohou bolet nekolik dni pred ovu, pri ovu i po ovu (klidne az do MS).