Ovulace hned po MS?

Anonymní
17.10.20 21:18

Ovulace ovulace

Ahoj :) je mozne mit ovulaci hned po MS? Vzdy jsem mela za to ze je to cca az 14 po.. A muze byt ovulace kazdy mesic jindy? Diky za mozna blby dotaz :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2250
17.10.20 21:27
@Anonymní píše:
Ahoj :) je mozne mit ovulaci hned po MS? Vzdy jsem mela za to ze je to cca az 14 po.. A muze byt ovulace kazdy mesic jindy? Diky za mozna blby dotaz :mrgreen: :mrgreen:
Ahoj jsem priklad mozne ovulace hned po ms nebo spis jeste pri ms :think: tento cyklus ktery u me ted probiha jsem mela ovulaci 6 dc, mela jsem uz 3 dc navecer ovulacni hlen jeste byl doruzova protoze vlastne probihala ms no a 456 dc sem mela hlenu hodne a ms zadnou a od 7 dc se mi zvedla bazalni teplota takze ano je mozne mit ovulaci hned po ms i pri ms a kazdy mesic jiny dc jen lutealni faze musi byt dlouha min.12 dni aby z toho bylo tehotenstvi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
18.10.20 11:25

Já měla taky vždy 14. - 17.den a v měsíci kdy jsem otěhotněla najednou už 6.den příznaky tak jsem si to ověřila testem a je z toho 33tt :mrgreen: takže ano může být hned po ms i každý měsíc jinak :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí