Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímá mě, pokud tu někdo krvácel v 5tt jak jste dopadli?
Takto brzy z důvodu že jsem za dva roky po 4potratech, proto každý duch řeším ihned.
Nyní 4dny zpoždění odpol, duch, v pátek ráno krvácení, tel na gynekologii tam mě hned v poledne prohlédl, s tím že na závěry je brzy, ale napsal mi ascorutin i duphaston, a ze krev mi vezme v pondělí.
Varianty: mimodelozni nebo uplny zacatek normalniho nebo jen opozdena ms ( biochemicke tehu)
Kterou variantu jste mely vy??
Děkuji Vám, snažím se přečkat víkend ![]()
Ja jednorazove zakrvacela v 5+2 (tehotenstvi z KETu, tak to vim presne). O tri dny pozdeji na ultrazvuku uz nasli srdicko, tehotenstvi v poradku, narodilo se mi zdrave miminko. Tez to bylo po nekolika potratech a mimodeloznich, takze chapu tvuj strach, takhle v zacatku nemuzes delat nic jineho nez cekat a doufat
at to dobre dopadne!
Příspěvek upraven 17.10.20 v 11:09
No ja krvacim cely vcerejsek v noci jen pri curani kape krev, akorat proste vnimam ze to neni jen ms jako obvykle, dekuji za podporu prala bych si aby tohle uz melo ten nejlepsi konec, nadeje umira posledni navic ten muj je optimista ![]()
Jinak test vysel takto ale krvacim opravdu hodne i vic nez pri MS a v tele pocity ktere jsem nikdy nemela ani pri missed ab ani pri potratu!
Dekuji za vase pribehy a prispevky at uz vam to dopadlo nebo nikoli - nejsem v tom takto jedina, tak prosim o vase zkusenosti. Dekuji
Bohužel to nevidím dobře. U mě krvácení znamenalo vždy konec. A u tebe je ten test hodně slabý. Nejspíš biochemické.
A mela jsi ty konce kontrolovane lekarem?? Vzdycky znamena kolikrat? Dekuji za tvou reakci
@ButerflyP píše:
Zajímá mě, pokud tu někdo krvácel v 5tt jak jste dopadli?Takto brzy z důvodu že jsem za dva roky po 4potratech, proto každý duch řeším ihned.
Nyní 4dny zpoždění odpol, duch, v pátek ráno krvácení, tel na gynekologii tam mě hned v poledne prohlédl, s tím že na závěry je brzy, ale napsal mi ascorutin i duphaston, a ze krev mi vezme v pondělí.
Varianty: mimodelozni nebo uplny zacatek normalniho nebo jen opozdena ms ( biochemicke tehu)
Kterou variantu jste mely vy??
Děkuji Vám, snažím se přečkat víkend
Bohužel jsem měla všechny varianty, takže Ti teď nikdo závěr nedá..
Při této konstelaci 3× potrat, jednou dítě. Taky s duphastonem. Ale taky i 2× potrat s duphastonem
Takže buďto to dopadne dobře, nebo ne.
Děláš maximum, teď rozhoduje příroda. Držím palce ![]()
Nejde mi o zavery, ale zkusenosti. Jestli bys mi napsala vic budu rada, klidne i do soukromych zprav.
Z mých zkušeností 2× jsem krvácela a i přes utrogestan z toho byl 2× spontánní potrat. Jinak mám dvě zdravé děti a u nich v těhotenství žádné krvácení ani komplikace ![]()
Jen pro uplnost, v jakem poradi? Napred ty deti nebo napred ty SP? Dekuji za odpoved
I já jsem bohužel ta u které ty konce nejsou šťastné. Dvakrát jsem začala krvácet v 5+6 a pokaždé to znamenalo konec
. A po třetí jsem krvácet sice nezačala ale prý se vlastně v ten stejný čas 5+4 přestal vyvíjet a to zkoncilo revizí v nějakém 9tt
. Držím palce všem které tohle zažívají
@ButerflyP před každým zdravým dítětem 1× SP, vždy jsem pak otěhotněla a donosila miminko do 3 měsíců po potratu ![]()
A ty SP jsi mela pozdeji nebo ve stadiu biochemickeho tehu?
Ja krvacela v sedmem, jela na pohotovost a zatim ok. Ale rozhodne to nebylo cely den, jen vecer, cca na dve vlozky.