Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám takový dotaz. Snažíme se o miminko, uz jednou se nám zadarilo, bohužel jsem letos v březnu samovolně potratila ve druhem měsíci. Na revizi jsem nebyla, vse odešlo s menstruací. Měli jsme 3 měsíce počkat a od června už se zase můžete snažit. Ovulaci jsem si zjistovala vždy podle ovu testů vycházela mi na 14-15den cyklu, obě čárky jsem měla krasne výrazný, ale teď tyhle dva měsíce podle ovu testu ovulaci nemám, dělám si testy po cely týden kdy bych ji mohla mít a nic. Nyní mám týden po menstruaci a měla bych mít ovulaci, ale zatím všechny testy negativní. Mluvila jsem i se svojí gynekoložkou abych měla jistotu jestli je vše v pořádku a říkala, že pokud mám normálně menstruaci tak ovulaci mám, jen že se tělo mění a můžu mít ovu později nebo i dříve, jenže od 4 dne se mi vždy čárka zeslabuje a není skoro vidět, myslíte, že je možné, že bych měla ovu už třeba 5 den po menstruaci, když ty další dny, který mi vychazi na plodné dny tak nic? Je mi už i třetí den blbě, mám pocit na zvracení, bolest podbrisku, nechuť k jídlu a bolest hlavy, ale taky jsem lehce nachlazena. Máte s tím nějakým zkušenosti? Myslíte, že by se mohlo jednat o těhotenství? Ale přijde mi to hrozne brzo. Jinak se omlouvám, jsem v tom furt nováček, jedná se o mé první těhotenství
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!