Ovulace těsně před menstruací

Anonymní
28.5.20 21:01

Ovulace těsně před menstruací

Krásný večer holky. Mám takový dotaz. Předem bych chtěla napsat, že se nesnážím otěhotnět. Menstruaci mám pravidelnou po 25ti dnech. Plodné dny mi pravidelně začínají pět dní po menstruaci, poznam je na sobě, podle hlenu, bolesti a podobně. Menstruace má přijít v nedeli, celou dobu nic a včera mi začali plodné dny, je to normální takhle těsně před menstruací? Máte některá zkušenosti s takovým výkyvem cyklu? Vím, že tělo není stroj. Moc děkuji a hezký vecer holky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4100
28.5.20 21:10

Vcera ti zacaly plodne dny = podle hlenu si myslis, ze ti zacaly plodne dny.. vubec to tak byt nemusi. Jinak ano, plodne dny mohou byt i pred MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4910
28.5.20 21:16

Pokud opravdu máš ovulaci až teď (což je sice možné, že se zpozdila, ale jen podle hlenu a bolesti to poznat nelze), tak MS dorazí až později. Záleží, jak dlouhou máš luteální fázi cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.5.20 21:16

Cyklus se ti může prodloužit nebo zkrátit. To se stane. Nicméně pokud se posune ovulace, posune se i termín menstruace. Luteální fáze musí být minimálně 12 dnů dlouhá. Hraniční je 10 dnů. Krátká luteální fáze znamená neplodnost a je třeba tento problém řešit. Oplodněné vajíčko totiž potřebuje cca týden, než se uhnízdí. A k uhnízdění a udržení v děloze potřebuje správně narostlou a prokrvenou děložní sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 21:27

Holky moc vám všem děkuji. Po prvním porodu mi začala bolestivá a hodně „mokrá“ ovulace, proto to na sobě poznám. A tenhle cyklus mě to hodně prekvapilo, že celou dobu nic a včera už takové ty nepříjemné bolesti, návaly horka, hlen…no prostě co to mývám v plodných dnech. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex