Přetrvávající otoky?

Anonymní
28.5.20 19:20

Přetrvávající otoky?

Ahoj holky,
píšu sem se „zdravotním“ problémem :D anebo možná ne, třeba se moc pozoruju. Přijde mi, že mám na sobě oblečení dost dlouho otlačené poté, co jsem si ho svlékla - např. ponožky, v kalhot boční švy a pas… ten otok je viditelný třeba i po půl hodině po svlečení - nevím, ani, jak dlouho to takhle mám, asi spíš dýl než kratší dobu, chci se zeptat, jestli je to normální nebo jestli mám něco řešit :)
Jinak ne, nechodím v o dvě čísla menším oblečení, že bych se v tom tlačila jak jitrnice:)
Pokud víte, co s tím nebo co to způsobuje, rady a tipy sem.
Vkládám anonymně, zdravotní info.
Jinak jsem za poslední rok nabrala asi 6 kilo, vážim 74 kg na 165 cm, chodím od otevření fitek 3× týdně cvičit, alkohol příležitostně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
28.5.20 19:23

Ty jo, já mam to samé a nikdy jsem se nad tím nepozastavila 😂 😂. Zrovna teď koukám na nohy a mám tam pořád otlaky z ponožek :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 19:25
@EvieK píše:
Ty jo, já mam to samé a nikdy jsem se nad tím nepozastavila 😂 😂. Zrovna teď koukám na nohy a mám tam pořád otlaky z ponožek :D.

Jů, tos mě uklidnila :))) to je fajn, že to někdo má taky

• Citovat
  • Upravit
77014
28.5.20 19:26

A tlačíš si na prso, a ono tě pak bolí, nebo to je zas jiná panikářka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
28.5.20 19:31
@Anonymní píše:
Jů, tos mě uklidnila :))) to je fajn, že to někdo má taky

No jako nejsme jediné, které to mají, jen jsem v tom nikdy neviděla zdravotní problém 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
28.5.20 19:32
@stinga píše:
A tlačíš si na prso, a ono tě pak bolí, nebo to je zas jiná panikářka?
:D ne
Jen mě docela sejří to přibrání, tak jestli to s tím nemůže souviset, že držím vodu, třeba mám na břiše špunt, vy mi poradíte, abych to vypustila a mám po problému ;)
Takže normál, jo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.7.20 20:40

Já jsem našla na netu, že na otoky je pycnogenol, ale nemám žádné zkušenosti, tak by mě zajímalo, jestli se tu někdo takový najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí