Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ty jo, já mam to samé a nikdy jsem se nad tím nepozastavila 😂 😂. Zrovna teď koukám na nohy a mám tam pořád otlaky z ponožek
.
@EvieK píše:
Ty jo, já mam to samé a nikdy jsem se nad tím nepozastavila 😂 😂. Zrovna teď koukám na nohy a mám tam pořád otlaky z ponožek.
Jů, tos mě uklidnila
to je fajn, že to někdo má taky
A tlačíš si na prso, a ono tě pak bolí, nebo to je zas jiná panikářka?
@Anonymní píše:
Jů, tos mě uklidnilato je fajn, že to někdo má taky
No jako nejsme jediné, které to mají, jen jsem v tom nikdy neviděla zdravotní problém 👍
@stinga píše:
A tlačíš si na prso, a ono tě pak bolí, nebo to je zas jiná panikářka?
Já jsem našla na netu, že na otoky je pycnogenol, ale nemám žádné zkušenosti, tak by mě zajímalo, jestli se tu někdo takový najde
Ahoj holky,
anebo možná ne, třeba se moc pozoruju. Přijde mi, že mám na sobě oblečení dost dlouho otlačené poté, co jsem si ho svlékla - např. ponožky, v kalhot boční švy a pas… ten otok je viditelný třeba i po půl hodině po svlečení - nevím, ani, jak dlouho to takhle mám, asi spíš dýl než kratší dobu, chci se zeptat, jestli je to normální nebo jestli mám něco řešit 
píšu sem se „zdravotním“ problémem
Jinak ne, nechodím v o dvě čísla menším oblečení, že bych se v tom tlačila jak jitrnice:)
Pokud víte, co s tím nebo co to způsobuje, rady a tipy sem.
Vkládám anonymně, zdravotní info.
Jinak jsem za poslední rok nabrala asi 6 kilo, vážim 74 kg na 165 cm, chodím od otevření fitek 3× týdně cvičit, alkohol příležitostně.