Kdy jsem měla ovulaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
18.3.15 00:59

@mamusa1611 : chce to merit od zacatku a pak si to hod treba do Fertility Friend a a ono ti to vyplivne graf i s oznacenim ovulace…maji i i aplikaci do telefonu ;)

Jinak nechci strasit, ale problem muze byt i u obou partneru, takze i kdyby byl potvrzeny problem na strane zeny, neznamena to, ze muz je v poradku…takhle to mela kamaradka, vedela, ze neni ok, tak partner jakoze vysetreni „nepotreboval,“ pal se ukazal problem u neho taky…ale dopadlo jim.to dobre ;) Takze bych tam byt vami (i @Verca1989 ) ty chlapy hezky nahnala. Ale ten tvuj doktor je fakt divny, delat laparku bez poradneho vysetreni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.3.15 14:47

@beruska9 pokud se to nepodaří, tak to tak stejně dopadne ale můj chla to bere v pohodě. Jen doktor sám řekl, že chlapa zatím „trápit“ nebudem, protože já mám PCO, anovulaci atd., tak jsem to neřešila. Už s přítelem máme 3 letou holčičku, povedla se na první pokus a v prosinci 2013 jsem taky otěhotněla hned, po jednom styku, akorát jsme o miminko přišli…nevím, jestli za tak krátkou dobu u chlapa něco může změnit, moc tomu nevěřím ale samozřejmě na testy bude taky muset jít, uvidíme co řekne doktor v CARu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.3.15 08:18

Tak nevím… dneska jsem tu potvoru mela dostat a nic…tteplota dneska 36,8 před dvěma dny špinění jinak ani známka tak keezby to vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí