14 dní po revizi ve 13tt. Můžu mít ovulaci a otěhotnět?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
377
13.12.09 23:12

Ovulační test

Přesně dnes je to 14 dní co jsem podstoupila revizi ve 13tt.Včera jsem měla slabý skoro čirý výtok, dnes to ještě pokračovalo - ale opravdu to bylo slabé. Zkuisila jsem si udělat ovulační test, objevila se tam sotva viditelná druhá čárka a asi po hodině ztmavla a je dobře vidět skoro jako ta kontrolní. Je možné, že mám ovulaci a bylo by možné otěhotnět ? Přitom jsem ze zvědavost před dvěma dny zkoušela těhu test a ten byl ještě pozitivní //. Samozřejmě, že ještě nic nebude, šestinedělí dodržím poctivě, protože to, co jsem zažila, bylo šílené :cry: , zkoušet mimi začnem nejdřív v březnu abych se řádně zotavila. Zkoušela jste některá ovulační test po revizi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4548
14.12.09 06:28

Ahoj, ovulacni test jsem hned po revizi nezkousela, ani tehotensky, myslim, ze hormony jsou jeste divoke, takze pozitivni ovulacni test muze znamenat ovulaci a nemusi. Netrap se testovanim a tes se pekne na brezen. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.12.09 11:12

Já se testováním netrápím, jen mě zajímají chemické pochody v těle, holt jsem baba zvědavá :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stazie
14.12.09 12:45

Já myslím, že to ovulace může být, pokud už nekrvácíš-nešpiníš. Vždyť je spousta holek, co otěhotněly po potratu nebo revizi ještě v šestinedělí.

• Citovat
  • Upravit
15584
14.12.09 18:49

Ahoj Madelen, pozuruju neco hodne podobneho. Jsem 33 dni po potratu a uplynule 3 tydny mam vylozene ovulacni cipek i hlen. Akorat bazalni teplota porad neleze nahoru. Zkousela jsem nekolikrat ovulacni test a je pokazde pozitivni. Tehotensky jsem nezkousela ale uz dva dny po potratu jsem mela hcg 3, tak myslim ze by byl negativni. Ta ovulace je mi taky divna, vzdycky jsem ji mela 23 - 30 den, a ted 33 a porad nic a pritom cipek a hlen to jasne ukazuje a to mi nikdy predtim nedelalo. Ukazovalo to vzdycky cca 3 dny pred narustem teploty a ne 3 tydny vkuse. Asi mame jeste zblaznene hormony. Taky se nemuzu dockat prvni MS, uz hrozne bych se chtela zacit znovu snazit ale vypada to, ze to bude jeste nadlouho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.12.09 22:00

Já si taky myslím, že ty hormony ještě nejsou tak jak mají být. Dneska jsem i trošilinku s tím hlenem zakrvácela ale opravdu skoro nic. Trošku pobolívalo břicho tak se to asi uvnitř " opravuje " a doufám, že se to na jaro dobře nachystá. Pořád všude pročítám co a jak ale prostě musím počkat :-) . Zítra jdu na masáž, už se těším.Docela mě pobolívají záda. Přes zimu dáme těla do pořádku, odpočneme si a na jaře......
Já jsem jen takový zvědavec tak jsem zkoušela ty testíky. Ještě cca za 14 dní zkusím ten těhu test, jestli bude ještě pozitivní ale snad už nééééé......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí