Nemocenská při rizikovém těhu

17124
13.12.09 09:41

Nemocenská při rizikovém těhu

Ahoj jsem těhotná a doktor mi hned napsal rizikovéí těhotenství.Nic mi není,ale v práci se pracuje na směny a jelikož mi bylo neustále špatně,doporučil mi zůstat doma.Ale ted nevím jestli jsem udělala dobře.Slyšela jsem jaké jsou problémy s vyplácením marodného.Sociálka to zrovna moc nezvládá a je běžně ,že peníze přijdou i za tři měsíce.Sestra u lékaře mě ujitila,že to se mi jako těhotné nestane,ale přesto pochybuji.Je to pořád neschopenka,tak jaképak vyjímky že.Máte s tím v současné době zkušenost?Je některá ted tak dva tři měsíce na rizikáči?A chodí ji pravidelně marodné?Děkuji za odpověd.Ráda bych si těhotenství užila v klidu a nestresovala se,že mi bude sociální úřad blokovat peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1280
13.12.09 09:51

Ahojky, no já jsem na nemocenské od října a problémy s nemocenskou nemám , dokonce jsem jí minulý měsíc dostala hned 9 den v měsíci :wink: myslím ,že i trochu záleží z jakého města jsi…někde jsem četla , že největší problémy mají v Praze…tak snad bude vše v pohodě…přeji Ti příjemné předvánoční chvíle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35351
13.12.09 09:52

zalezi, kam spada tvuj zamestnavatel… muj pod Prahu 8, kde maji nejvetsi problemy vubec…nejake problemy jeste jsou i jinde, hlavne v praze, ale jinak uz snad moc ne…hlavne si over, ze tvuj zamestnavatel poslal vse kompletni…

kojim proto jednim prstem… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
13.12.09 10:01

NO já spadám pod Kladno,tak uvidíme.Můj zaměstnavatel by měl mít vše v pořádku,neni to žádná malá firmička.Ale dokud mi nepřijde první nemocenská,budu nervozdní.Nejsme natolik zazobaní,aby nám tato i když malá částka nechyběla.Navíc třeba tři- čtyři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.12.09 10:08

Já jsem na nemocenské od poloviny srpna, první nemocenská mi přišla v polovině října, ale je to tím, že jsem OSVČ a prvních 14 dní jsem nedostala nic, takže jsem dostala nemocenské jen za září. Tím pádem jsem moc dlouho nečekala. Vyplatili mi to v termínu.
Záleží taky kdy lístek na peníze pošle zaměstnavatel, tam se to může zdržet taky. Já musím posílat sama, posílám hnedka prvního den v měsíci a penízky příjdou docela rychle. Tento měsíc dorazily už 11. den :potlesk:
Neboj se, penízky dojdou určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
13.12.09 10:21

Ahoj, já byla doma asi dva měsíce před nástupem na mateřskou a žádné problémy jsem s penězi neměla. Doporučuju zůstat v klidu doma a užívat si bříška!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
13.12.09 10:38

Ahoj,

tak buď ráda, že nespadáš pod prahu:) tam se čeká 3měsíce běžně na peníze a ještě to člověk musí popohánět telefonama…

a já čekala 3měsíce i na mateřskou, takže fáááákt užasný!

Ale věřím, že u Tebe bude už vše ok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
13.12.09 11:35

No díky za povzbuzení,doufám,že to bude tak jak říkáte.Chci být v klidu a nestresovat se zbytečně dopředu ,ale zase nemám v povaze ,házet problémy za hlavu.A pak být nemile překvapená.
Toto je již třetí těhotenství,ale od prvního už uplynulo 10 let a při druhém jsem byla ještě pořád na rodičáku.Tudíž ted je situace úplně jiná.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
7.12.11 17:11

Nemocenská při rizikovém těhotenství

Nazdar holky, jsem ve čtvrtém měsíci a už začínám být z práce unavená, tak zvažuju, že bych si nechala napsat rizikové (u mě není problém, mám velké problémy se zády). Ale netuším jak dlouho mi bude zaměstnavatel platit nemocenskou a v jaké výši. Bojím se, abysme to pak utáhli. Vlastně i kvůli tomu nadále zůstávám v práci. Díky za odpověd. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.15 12:31

Ahojky chci se vás holky zeptat doktor mě dal hnedka na rizikové sem v 5týdnu těhotenství miminko sme moc chtěli a pul roku to nešlo jenže sem nastoupila do nové práce byla sem tam měsíc a otěhotněla sem :) jsme moc štastní jen ted nevim jak to bude s marodným protože že mě určitě propustí jsem totiž jen ve zkušebce jinak mě dal na neschopenknu teda můžete mi někdo poradit jak to bude s korunama ma tu někdo stejnou zkušenost stim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.6.16 21:11

Odpracovany rok k vuli mateřské

Dobrý den,
S pritelem mame v plánu miminko. V listopadu budu mit odpracovany rok. delam fyzicky náročnou praci, takze bych sla hned na nemocenskou, chci se zeptat, co kdyz otehotnim ale driv nez budu mit odpracovany rok a půjdu na tu nemocenskou, bude se mi to pocitat, ze bude rok odpracovany nebo ne? K vuli materske..? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí