Těhule po IVF - Léto 2010

5545
11.12.09 09:00

Těhule po IVF - Léto 2010

Zakladam nove tema pro ty, ktere do jinych diskuzi nezapadly a prosly obdobnym martyriem jako ja. Zadarilo se nam 2. IVF. Tak co prida se nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
11.12.09 09:08

bubli - myslím, že se ti to tady záhy zaplní, teď je zase vlna těhotnění :wink:
tak tfuj tfuj, ať to zvládnete do toho léta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
11.12.09 09:18

Borisko, jj spousta IVF ted bylo uspesnych. Preju at to taky v pohode dotahnes do konce. :-) Pro me bude 1. vyhra prehoupnout se pres prvni trimestr, pak budu klidnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.12.09 09:19

Ahoj holky, tak jsem tu taky a snad to tím nezakřiknu :roll:
Pro ty, co nejsou z diskuze „2. ivf - nejspíš zase neúspěšné“ - My jsme opravdu na samém začátku. Včera pozitivní test z krve po 1.IVF+ICSI :dance: .
Borisko, kdy vy máte termín? A ty, Bubli, v jakým jsi tt? Asi bych to někde v historii diskuze našla, ale takhle aspoň budou všichni vědět… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.12.09 09:22

Káťo - já už sem nepatřím :oops:, já mám termín v květnu a ukážu metřík :mrgreen:

jojo Bubli, I. trimestr je základ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
11.12.09 09:26

Katule, super ze ses pridala. Ja bych mela byt 9tt. To ze to zakriknu a podela se to se bojim porad, nejak si nemuzu zvyknout. Ale to je asi normal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.12.09 09:29

Bori, já myslím, že květen je taky léto :lol: takže sem patříš :wink: Aspoň můžeš radit a rozdávat cenné zkušenosti, ne? 8-)
Bubli, tak já ten Prednison asi radši doberu, aspoň ten, co mám doma. Je to už jen pár tablet. Já ale měla myslím celkem koňský dávky 1/2-0-1(kamarádka brala půlku denně), tak to snížím aspoň na 1/2-0-1/2.. :roll: Kolik ho zobeš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.12.09 09:36

Bubli, já mám děsnej strach, že se to nějak pokazí… Je toho tolik, co se může stát a navíc, když Ti řeknou, že téměř 25% otěhotnění končí neúspěchem :cry: Ale musíme se přes to přenést a říkat si, že náš případ to nebude, prostě být pozitivní a nad věcí (jako Ti chlapi :roll: ). Ten můj měl včera radost až na kost, asi úspěchu napoprvé moc nevěřil :roll: Tak jsme se dost nasmáli při pomyšlení, že by to možná mohla být i dvojčátka. Protože to by nás asi kleplo.. máme teď od září totiž ještě štěndo(fenku) a malýho kocourka, takže už i tak je u nás dost veselo :mrgreen: Ale to jsou předčasný teorie a spíš taková euforie z toho včerejšího výsledku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
11.12.09 09:43

Katule, ja beru jeden denne. Specialne na Prednison jsem se ptala, protoze snizuje imunitu a ja se bala ze takhle spis chytnu nejaky virus. Ale pry je fakt lepsi ho brat. Porad je ta moznost ze telo embryo vypudi.

Jeste k tem tehu vitaminum, je dobry podivat se na to co vsechno v nich je. Lekarnice mi doporucila mamavit prave kvuli tomu ze toho maji nejvic a nemusis uz k tomu nic dalsiho brat. Navic vysel levneji nez calibrum nebo femibion.

Borisko, kveten je prece skoro leto, tak jaky nepatrim :-) . V reprofitu si ted poridil novy „super“ moderni ultrazvuk (od tam mam i obrazek) a pry delaji i 3D. Tak kdyby se ti tam chtelo zase zavitat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
11.12.09 09:45

holky díky, ale to už by na mě bylo opravdu moc diskusí :mrgreen: (navíc, jestli porodím až v dubnu, tak budu šťastná jak blecha :wink: )spíše občas nakouknu, jak se Vám daří :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
11.12.09 09:53

Ahoj holky,
jdu vám jen popřát k úspěchu a popřát zdárné těhotenství! Letní miminka jsou fajn, vím o čem mluvím, mám za sebou 4 ivf a vždycky vyšly ty (byly 2), co byly v listopadu… :lol: jedno jarní a jedno letní skončily neúspěchem.
Tak bříškům zdar a ať se tu hezky rozrostete!!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
11.12.09 09:54

Ahoj holky. Jsem také, jak Kačka, od 26.- po transferu(5. denní kultivatce, ICSI i hatching), krev jsem měla již ve středu, takže hodnoty o malinko nižší jak Kačka, ale taky úspěné hned připrvním pokusu. Taky jsme tomu vůbec nevěřili, čekali jsme, že se to spíš nepovede, přemýšlšli jsem co pak dál a vůbec. Ale stejně není ještě vyhráno.

Kačko já mám Prednison od začátku 1 tabletu ráno na začátku jsem dostala listovky i tohodle po 60 tabletkách, takže ještě pár mám a 22.12. jdu na sono tak mi asi dopíší další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
11.12.09 10:12

Barbanku, diky. :-D

Kaculko, vitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
11.12.09 10:14

Kačulko, tak to je fajn, máme to časově skoro na chlup stejně.. :wink: Já jdu na UTZ 23.12.
Kam jezdíte do CARu? Koukám, že jsi z Telče, tak asi do Jihlavy, viď? Anebo do Brna, ikdyž je to dál? 8-o
A chodíš do práce nebo jsi zůstala doma na neschopence? Já se zaizolovala doma, bojím se těch bacilů všude kolem, už aby přimrzlo, to by se jim nemuselo líbit :wink:
Celekm se divím tomu Hatchingu, nám doktor řekl, že se od toho dnes upouští.. a už vůbec při prvním pokusu že to většinou nedělají..ale je vidět, že je to fakt věc názoru. Na druhou stranu, kamarádka teď byla na 3.IVF, nechali si udělat hatching na jednom embryu a zadařilo se i jim :dance: Akorát nevědí, jestli se chytilo to s tím hatchingem nebo bez něho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
11.12.09 10:34

Kaťule jezdíme do Brna, je asi prvda, že nám prostě doporučili nejdražší variantu, ale hlavně když se zadaří. Tak nám dali jednu částku na hatchingm takže i kdyby to dělali jen na půlce, tak by to stálo asi vše stejně. Už jsem tu někde četla, že Unika je hooodně o penězích(bez léků 23000 včetně zamrazení 3 mimisků), asi je, ale hlavně, když se to povedlo a doufám, že to dotáhnem do zdárného konce, né Kačí. Taky se flákám doma, dělám v dopravě, výpravčí, takže šance, že bych něco chytla by byla hrozně veliká, toho se moc bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí