Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminy,chtěla jsem se zeptat,která z vás bude rodit okolo kvetna roku 2010.Jak se vam dari a jak postupujete ![]()
Ahoj Sári,
diskuse je již založená, pokud se budeš chtít přidat, napiš soukromou zprávu uživateli rea.sk - přidá tě k nám do května 2010.
Pokud nevíš jak na to, tak odpověz sem, pomůžu ti.
Jééé,tak to jsem opravdu slepá,hledala jsem,ale nenašla.Urcite hned napisu
Dekuju
Nejsi slepá - témata se stejně těhotnýma jsou až úplně dole v přehledu diskusních témat - Stejný datum porodu.
Ale s tou soukromou zprávou je to tak, že my jsme před měsícem založili uzavřenou skupinu, abychom si mohli bez omezení povídat.
Budeme moc rádi, když se přidáš, ale právě musíš přes naši správkyni skupiny (rea.sk) a ona ti udělí přístup.
**** EDITOVÁNO 10:01 ****
Aha, tak už mám od ní zprávu, že už jsi pozvaná. Budeme se těšit
Ahoj jmenujem se jaruska a taky budu rodit zacatkem kvetna2010pokud se neco nezmeni.Moc se na naseho klucinu tesime.zatim vse v poradku,malej roste krasne je zdravej
Ahojky, no já ani nevim kam se zaradit, prvni termin mam konec dubna a podle ultrazvuku to vypada kolem 8. kvetna - tak uvidime
u nas to bude asi holcicka, ale dokud se nenarodi, tak tomu moc neverim
. Chtela jsem se pripojit do skupiny kveten 2010 ale nejak jsem to nepochopila s tou soukromou nebo uzavrenou skupinou ?? jsem tu nova a v tomhle se nevyznam ![]()
Ahoj,ta skupina je uzavrena a spravce te skupiny te musi pozvat,nebo tak nejak.Me sama oslovila,tak vydrz a ona si te najde
.
ja take cekam holcicku,ale rekli mi to uz 4 doktori,ze vidi holcicku,ikdyz nerekli na 100%.Tak verim tomu,ze holcick.V nejhorsim budu prekvapena u porodu ![]()
Dekuji za odpoved, tak ja budu cekat
No me to prave rekl jen jeden, jinak nebyla prilezitost a asi 100% to nepotvrdi nikdo, to az u porodu
bylo nam jedno jestli kluk nebo holka, chtela jsem to vedet jen abych se hezky pripravila (a zvedavast nam nedela mno
) ted tomu stejne neverim a kdyz neco koupim, tak stejne radeji v neutralni barve, kluka pak nechci mit v ruzove ![]()
Malusko, jestli se chces pripojit ke květňátkům, tak napiš naší správkyni (rea.sk). Ona si Tě všimnout může, ale taky nemusí, tak na to nespoléhej ![]()
dikes, ja az ted zjistila, ze se tu daj posilat soukrome zpravy
jsem to tu jeste poradne neprozkoumala ![]()
Ahojte maminky tak my uz to mame za sebou Marecek sa nam narodil 7.5 o 13.35 a mal 4kg a 53cm