Těhotenství a výpary barev atd.

238
8.12.09 15:42

Těhotenství a výpary barev atd.

Jsem ve 3. měsíci a v našem baráku dělají kompletnější rekonstrukci - všude je cítit barva a výpary z ní. Docela často to máme i v bytě. Může to uškodit miminku. Máte někdo podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
8.12.09 19:57

Ahoj, já osobně si myslím,že to uškodit nemůže.Nemám žádné informace ani důkazy,ale když jsem čekala Adámka,pracovala jsem na úřadě a taky tam dělali kompletní rekonstrukci.Byly občas cítit barvy a ředidla a Adámek je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.12.09 20:15

Podle MUDr. Kouckého jsou mnohem horší „výpary“ z aut, a těch se taky nevyhneme.. Pokud nejsi přímo v tom, tak ti asi nezbyde, než to neřešit (krom co nejčastějšího větrání - pokud se teda dá vyvětrat a není to pak ještě horší). Ve velkém množství to určitě vadí, proto se třeba nedoporučuje těhotným pracovat v takovém prostředí (je to důvod pro PN).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
8.12.09 20:50

Neboj, jako těhuli tebe ani miminko nic neotráví. Pokud jsi schopná tohle zvládnout ty, mimču to neublíží, kdyby ti z toho bylo hodně zle, dávno bys odtamtud utekla :wink:
Zkušenost mám´taky. Když jsem byla ve druhém měsíci, akorát jsme dělali izolace na baráku, natiralo se asfaltem. Je fakt, že jsem teda vydržela makat max půl dne a Míša je taky zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí