Těhule po IVF - Léto 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
14.4.10 08:58

Já to do teď řešila hadrama od větnamců, neb ty jejich velikosti jsou takové… ale musela jsem zkracovat na dýlku… No a co udělt pokojík napůl sluníčkovo žlutý a světlounko modrý takovou mám představu já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
27.4.10 09:14

Mám za sebou další kontrolu a vše je v pořádku. Jen mi bylo připoměno, že mytí oken, věšení prádla jsou věci, které opravdu dělat nemám. Takže komu se to nelíbí, ať mi okna umeje.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
28.4.10 21:19

Kaculko, to ze nemas veset pradlo a myt okna ti rikal doktor? Rada bych vedela co se muze stat. Manza me teda nechtel nechat a umyl u nas okna nakonec sam ale pradlo vesim. Snury nejsou nejak extra vysoko, takze se nijak nenatahuju. Moc temhle poveram neverim.
Ja mam poradnu v patek tak snad je vse taky v poho. Dneska zacinam treti trimestr pekne to leti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.4.10 10:41

Mě tohle potvrdila i kámoška po mytí oken měla malá omotaný pupečník kole hlavičky, tak proč to zase na druhou stranu pokoušet. Doktor jí tehdy vynadal, že je fakt prdlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.5.10 11:50

Holky, jak válčíte? Za 3 týdny jsem pozvaná na 3 vetší ultrazvuk, prý uděláme i kompletní krve, jako by se všechno už mělo začít chystat. Bubli, tebe čeká to sono teď někdy, né? Trochu mi stoupl spodní tlak, tak mám odpočívat, no popravdě je na horní hranici, tak doufám, že příště bude lepší, doktor mi povídal, že to zatím nebudeme nijak řešit, jen hořčíkem, tak uvidím. Kvůli tlaku se mi totiž v posteli celý den válet nechce, i tak se ráno budím, že mě bolí záda, na tož, abych v posteli ležela celý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
19.5.10 19:30

Ahoj Kaculko, jj me ceka vetsi UTZ na konci tohoto tydne. Jsem zvedava jak bublina vyrostla. Ja sama jsem pribrala od zacatku cca 9kg tak doufam, ze moje dite nebude zadnej obrik. Nerada bych rodila 4 kg dite.
Tlak mi obcas taky skace ale zatim v norme, s cim ted ale zacinam mit problemy s oteklyma nohama. Ted co je zima je to lepsi, navic manza me masiroval tak snad uz se to nebude zhorsovat. V poradne uz bych mela dostat papiry na materskou takze pomalu striham metr kdy budu koncit v praci.
Co jmeno uz mate vybrane? My porad vymyslime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.5.10 12:07

Jméne, to je pořád ve hvězdách. Manžovi se žádné nelíbí, tak ani nevím., jestli platí ta Eva, co chtěl kdysi. Jinak tetinka mi vzkázala, že si mám začít měřit 3× denně tlak, tak snad zjistím, že to bylo jen z počasí takové drobné vykolekejní… Trochu bojím, nechci s tím skončit ve špitále. Nemůžu, nesmím, vypadá to, že za tři týdny budu rodit čtyřnohé miminka naší slonice. Tentokrát to vše vypadá dobře.

Drž se a odpočívej, nožky nahoru, pomalu se to blíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí