Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to je cena nové, a můžu za to samozřejmě já, že jsem mu za včas neřekla, že podívat se na myčku může, ale rozebírat, nesmí.
Chlapy. Včera měl opravdu super den, na co šáhl, to se podařilo
. Ale když se nestane nic horšího. Kdyby mu kamarád eletrikář neradil, to bude jen zanesené čerpadlo…
![]()
Tak výsledky druhé části Triplu po sežrání a přechroustání počítačem spolu a NT hodnotama říkají, že mrňous je OK
![]()
Kaculko, super, gratuluji
Me ceka pristi tyden velky utz uz se nemuzu dockat. ![]()
Kačka jde dneska na kontrolu, já musím ještě týden vydržet, ach jo, ale to už zvládnu 7× se vyspím a doktor mě objedná zase do Budějic na velké sono. Pak už to ze mě zbitek obav spadne…
Příspěvek upraven 04.03.10 v 10:49
Ja mam velke sono uz v pondeli. Moc se tesim, beru sebou manzela at se na prcka zase po delsi dobe podiva. Doufam, ze nam uz reknou co to bude, chci jit totiz prespristi tyden na veletrh a zacinat nakupovat tak at vim na co ![]()
Ahojda holky, omlouvám se moc, že vůbec nepíšu…
nestíhám a když, tak koukám spíš na dvojčátkovou diskuzi
ale na vás taky moc myslím, jak bojujete a občas i dočítám, co píšete…
Kontrola ve středu byla rychlá (narvaná čekárna
), ale snad je všechno tak, jak má být… měla jsem s sebou i chlapa, tak poprvé viděl mimísky a byl nadšený… taky už nám paní dr. prozradila pohlaví (jedno - chlapečka už jsem teda věděla od NTčka)… u druhého to vypadá zatím na holčičku, ikdyž nechápu, jak to ta doktorka může poznat… ale prý už pár holčiček na UTZ viděla, tak jí věřím a doufám, že se nesekla.. ale ono je to jedno.. i kdyby, tak smutná nebudu, má to svá pro i proti.. ![]()
Brali mi krev na triply, tak ve čtvrtek/pátek uvidíme.. mám strach, ale to asi každá… a vzhledem k tomu, jak nevychází a navíc ještě u dvojek, kde už to vůbec nesedí… tak budu asi věřit ve výsledky NTčka+ krve z prvního trimestru…
Bubli, na veletrh do Prahy se taky chystame… jestli jeste nemas, tak si klikni na net pro slevenku na vstupenku..je to pak za polovic… ![]()
Tak se holky drzte, at UTZ vychazeji a ja se polepsim a budu psat casteji, ju? ![]()
Kačí: Čekání na ty výsledky je hrozní, i když mi tetinka v neděli večer volala, že je vše ok, stejně ve mě byla druhý den malá dušička, jestli to náhodou špatně nepřečetla, když jsem volala doktorovi. Ale neboj, dopadne to dobře. Tím že ti dělali NT tak jak mi tam vysvětlili, všechny ty hodnoty pak počítač sežere a tolik falešných výsledků nebývá. A navíc už při NT by se některé věci viděli, takže neboj.
Bublí: budu zítra závidět, ale naštěstí né na dlouho.
Katule, neboj triply budou OK. Co brisko uz vyrostlo?
Holky velky utz dopadl na jednicku, vse je tam kde ma, srdicko bylo jak o zavod. Byli jsme tam asi hodinu, musela jsem se jit na chvilku projit protoze mimco bylo blbe otoceny. Potvrdili nam holcicku, je pravda ze bych to na utz poznala i sama, vetsinou nejsem schopna rict co vidim ale ted jsme koukali na prdelku a splest se to nedalo.
Manzel slibil, ze se ted konecne probere jmenama a da taky par navrhu at mame nad cim premyslet ![]()
Ted me ceka mesic do dalsi kontroly
To zas bude doba
Ahojda Bubli, supeeer, moc gratuluju
k UTZ, kde je všechno na jedničku i holčičce!!
Snad Ti ten měsíc rychle uteče, já to mám taky tak, a t všude píšou, jak u dvojek je kontrol víc
a mám je taky vždycky po 4 týdnech..je to děsná doba, navíc když člověk nechodí do práce
V triply pořád doufám, ale nenrvuju se tím, NT vyšlo krásně a já jsem stejnak rozhodnutá na plodovku nejít, kdyby triply nevyšly
Protože ta falešná pozitivita a k tomu riziko odběru plodovky je hrůza
No uvidime…
U nás jména taky pořád nejsou jasný. Holčičku už máme tak nějak jasnou dlouho, ale na klučičí zatím nedošlo, tak snad se chlap taky brzy zastaví nad kalendářem, popřemýšlí a něco nadhodí.. nemusím všechno furt vymýšlet sama, že jo? ![]()
Bříško pomalinku začíná být vidět, většinu kalhot už nedopnu
, tak teď pátrám po nějakých pěkných těhu riflích do konce dubna… Přeci jen 1200,– v C&A se mi kvůli těm pár týdnům investovat nechce ![]()
Tak se mějte krásně holky a opatrujte se!!
Super Bublí, gratuluju k holčičce
. No já tu jsem asi jediný exot, co pořád někde leze po doktorech. Nejdýl interval mezi kontrolama byl 3 týdny. Tak třeba, když bude vše ok, tak už budu chodit taky jen jednou měsíčně. Zítra před obědem jdu na druhé sono, co se zapisuje do průkazky a budou mě objednávat na sono do Budějic na genetiku, tam co jsem byla na NT. Tady prostě na genetice dělají dvě sona ve cca 13. tt a pak v tom 20. tt. Holky, už máte v průkazkách zapsané měření pánve a takových těch věcí? Tohle teda opravdu ještě nemá ![]()
Kačí, neboj už se dočkáš, když budeš moc nervozní, klidně to zkus ve středu odpoledne, max t řeknou, že to tam ještě není. Držím palečky, neboj, bude to OK
Kaculko, ja bych na kontroly chodila casteji prece jen mesic je dlouha doba, ted musim cekat az po velikonocich, tak si toho vaz
Panev mi doktor meril hned jak mi daval prukazku. At ti kontrola dobre dopadne.
Katule, na tehulich se holt vydelava, ja koupila tehu kalhoty za 1200Kc a to byly ve sleve. Budu muset investovat do nejakych dalsich protoze mi zbyly jedine kalhoty co dopnu zbytek uz ani na gumicku nejde. Pupek ted zacina poradne rust. ![]()
Já teď hrabala doma ve věcech, abych měla nějakou sukni na gyndu, páč zavinovací jsem sice před třemi týdny zapnula místo na bokách v pase, ale tím jsem skočila. Hrabala jsem, hrabala a našla černou hodně elastickou od větnamců, co jsem nosila před 5 roky, takže hurá, nemusím tam běhat s nahým zadkem
PO kalhotech se budu muset taky každou chvíle podívat, ale takový hrozný prachy se mi za ně nechce. Já už chci teplo, abch to mohla řešit nějakýma bokovýma gatěma a dlouhým tričkem, i když s mojí výškou to bude vražedná kombinace ![]()
Kaculko, ja myslela ze mi jedny kalhoty taky budou stacit a zbytek doresim sukni nebo necim kratsim, jenze zjistuju ze se nevejdu do niceho a venku porad zima. Chodit do prace v jednech kalhotech je mi blby
No zkusim taky prohrabat skrin.
Ještěže mě té sukně není líto, že se vytahá, mě se tehdá nelíbilo, že nevypadá nic moc, že je jen taková na tahání na horší a jak jsem za ni ráda ![]()