Ovulační test - foto

Anonymní
11.9.25 12:13

Ovulační test- foto

Ahoj, prosím o radu :andel:
První cyklus se snažím testovat ovulaci, testuji vždy ráno, pak během dne už na to bohužel není čas. Test nemá úplně dobré barvivo, mohli by jste mi cca říct, kdy by mohla ovulace, podle testu, nastat? Dnes mě bolí břicho, prsa, klasicky bych řekla, že ovulace je dnes, tak jak jsem si poslední roky myslela, ale podle testu nikoliv :think:
Cykly mám dlouhé většinou 27 dní.
Mockrát děkuji předem za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
11.9.25 12:25

Okolo ovulace je lepší testovat víckrát denně. Mám zkušenost, že během dne hladina LH rychle vzroste a zase rychle klesne, takže ráno pozitivní není, během dne obě stejně silné a večer už zase testovací čárka slábne. Takže raději testovat častěji. Testy mám oblíbené Livsane, tyto GS jako takové hodně slabé.
Každopádně pokud cítíš příznaky, tak vzhůru do snažení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.25 12:32
@Rozzmarýnka píše: Více

Skvělý, mockrát děkuji za rychlou reakci :palec: vůbec jsem netušila, ze se můžou tak rychle měnit během dne. Takže možná můj instinkt, ze je ovu dnes, není tak špatný :lol:
Ještě jednou moc děkuji, zkusím teda testnout ještě jednou během dne, možná spíše dvakrát? :think:

• Citovat
  • Upravit
465
11.9.25 13:02
@Anonymní píše: Více

klidně teď a večer zase, hodně štěstí 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
11.9.25 13:12

Ani jeden test není pozitivní, ale jelikož je na tom dnešní čárka vidět nejvíce tak bych řekla že se to blíží. Škoda že netestuješ více, u mě je ten náběh dost rychlý, takže třeba ráno test negativní, okolo oběda pozitivní, odpoledne už negativní a ovulace večer. Takže pokud testuješ jen jednou v období kdy ji očekáváš nemusíš zachytit peak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
11.9.25 13:26

Z tohoto obrázku by ti mělo být jasné, že testovat jednou denně nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.9.25 13:49

Ahoj :) pardon, že se pripichnu k tomuhle tématu. Ale co si myslíte o těchto ovu testech? Mám problém s anovulačním cyklem. A najednou tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
11.9.25 13:56
@Misulin666 píše: Více

Zdá se, že najednou máš ovulaci :dance: Gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
11.9.25 13:59

@Misulin666 to vypadá na blížící se ovulaci 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
11.9.25 14:26

@Misulin666 chybí mu malinkatý kousíček aby byl úplně pozitivní ale řekla bych že tento měsíc ovulace bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
11.9.25 15:58

Za me je lepší měřit bazální teplotu, s ovu testy jsem to zkoušela asi 2 mesice, pozitivní jsem nemela žádný a přišlo mi, ze ma na to vliv tolik faktorů, ze to je nanic..pokud mas dlouhodobě vypozorovane příznaky a jakž takž stabilní cyklus, tak bych jim asi věřila víc nez testům, ale uplne nejlépe bych šla do toho měření :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
11.9.25 16:03
@Beruska999999 píše: Více

Mě vždycky zajímalo, jak je to s bazální teplotou při horečce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.9.25 16:39

@Beruska999999 taky jsem nad tím přemýšlela. Ale mám PCOS, nepravidelný cyklus, dělám na směny a často se v noci budím. Takže si říkám, že asi nejsem úplně vhodný adept na měření. Ale možná to i přes to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
11.9.25 17:21
@Misulin666 píše: Více

No tak to asi ne no…nevim, jak je to u PCOS, ale ten směnný režim na to moc dobry nebyva, to jako je pravda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.25 09:03

Ahoj holky :mavam: dá se tenhle ovu test brát už jako pozitivní? :think: ja si myslela, ze mám dávno ovulaci za sebou 8o nemám žádný ovu hlen (který byl cca 3 dny po skončení ms), ani bolesti, ale asi mě to teprve čeká :mrgreen: jsem 15DC a cyklus mám většinou dlouhy 25 dni :think: případně kdy je tedy nejvhodnější mít sex, aby se zadarilo? Děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex