Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem sice až na štítnou žlázu v pořádku, ale nám se podařilo až za 2 roky, během toho nebylo vůbec nic. Na doporučení doktorky jsem brala Infolic a manžel Folandrol, za 3 měsíce jsem byla těhotná.
@Anonymní píše: Více
Měla jsem to podobně. Ono pak máš o půlku menší šanci otěhotnět s jedním vejcovodem (v případě když se ti střídá ovulace z obou vaječníků). Úspěšně jsem otěhotněla asi 11 měsíců po MT.
@suzka1 je nám 22 a ještě jsme nikde nebyli.. Ale samozřejmě už se o tom bavíme ze tam proste nějaký problém bude a ze budem muset jít na nějaký vyšetření..
To jste velmi mladí. Ty mas pravidelnou ms, nespinis nějak dříve před ms? Chlap at si dojde ma spermiogram, tim začněte;-)
@suzka1 právě ze jsme hodně mladý tak jsem si dřív říkala že to bude hned ani by me nenapadlo ze bychom mohli mít nějaký problém. Ms mam pravidelnou přichází na den přesně
Tak zkuste spermio. Jste sice opravdu mladí, taky by me to prekvapilo, ale to ještě neznamená, že to pujde na 110% hned
i v mladém věku může být někde problém a třeba chlapi maji se spermio často problém, ale dost často se to da také řešit;-) A kyselina listova je sice fajn, ale rozhodně ti nezaruci těhotenství. At si chlap dojde na spermio a uvidíte a můžete se pidit dále ![]()
Ahoj, je mi 21, priteli 23, snazime se pres rok a take porad nic, nejste sami, přeji hodně štěstí
🍀
Zdravím, už přes rok se snažíme v dubnu jsem prodělala mimoděložní těhotenství a odebrali mi jeden vejcovod. A od té doby nic. Beru i kyselinu listovou. Neměl to někdo podobně? Popřípadě co vám třeba pomohlo
Příspěvek upraven 12.09.25 v 08:30