Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
znáte někdo ovulační test Life Light? Jaké s ním máte zkušenosti? díky ![]()
Máte zkušenost s Life Light Těhotenský test?
Přidejte zkušenost s Life Light Těhote...Tady máš na něj recenzi: https://www.emimino.cz/…/life-light/
gabi.design píše:
Tady máš na něj recenzi: https://www.emimino.cz/…/life-light/
díky ![]()
Moje mudra říká, že ovulační testy jsou podvod a tahání peněz z lidí.
Háta_x píše:
Každej máme jiný názor, já ovu testy používala dva měsíce, vždy, když se čárka objevila jsem to pojistila a pokaždé se zadařilo, takže já zas na ně nedám dopustit ![]()
Osobně zkušenost nemám, ovu test jsem nikdy nepoužila, proto jsem jen interpretovala názor mudry. Není jediný lékař, který to říká, co znám. A jestli ti to pomohlo, je to super ![]()
Nainuva píše:Háta_x píše:Každej máme jiný názor, já ovu testy používala dva měsíce, vždy, když se čárka objevila jsem to pojistila a pokaždé se zadařilo, takže já zas na ně nedám dopustit
Háta_x píše:
bez testů a kontroly ovulace rok a půl nic, s testem hned na první pokus, seděli i bolesti takže ať si doktor říká co chce pravdu nemá ![]()
Ona možná doktorka myslela takový ty drahý testy ne? Třeba 3 ks za 170,– nebo tak něco. To je tahání peněz z lidí. Ale tyto life light jsou levný a mě ovu vždy ukázaly..myslím, že stojí 29,– a jsou tam 2 ks.
ahojky holky,já poprvé začla testikovat a jsem stěmito testiky spokojená,ovu byla včera a testik byl předevčírem pozitivní…takže mne nesklamal,ted čekáme,zda se zadařilo.. ![]()
V letáku píšou že při testování má být teplota moči 15-30 stupňů, nevěřila jsem že by to mohlo mít vliv, tak jsem jeden proužek namočila do,,čerstvé,, moči a druhý do té stejné po dosáhnutí pokojové teploty. A světe div se čárka byla mnohem zřetelnější na tom,,studeném,, testu. Myslím že právě nedodržení postupu u některých žen neukazuje správně tlustou čárku ![]()