Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky,
prosím poraďte jaké ovulační testy jsou nejlepší-nejspolehlivější z vaší vlastní zkušenosti. Pište hlavně ty nejlevnější…
nevím vůbec kdy mám ovulaci-takže jich musím koupit prozatím min. 10 a pak možná ještě přikoupím. ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Ahoj Anno ![]()
začala jsem ve velkém testovat tento měsíc, protože jsem taky netušila, kdy mám ovu. Nakoupila jsem balík 10 krabiček po 2 ks na netu, značka Life Light. Jedna krabička stála 20 Kč. Pozitivní test se mi ukázal až 12. den zkoušení.. Určo to tak budu dělat i do budoucna, jen nebudu testit celý měsíc
![]()
Ahojky ja nakoupila testy na E-bay.com cca 60 testu me vyslo na 200kc i s postovnym ![]()
Sine1 píše:
Ahoj Anno
začala jsem ve velkém testovat tento měsíc, protože jsem taky netušila, kdy mám ovu. Nakoupila jsem balík 10 krabiček po 2 ks na netu, značka Life Light. Jedna krabička stála 20 Kč. Pozitivní test se mi ukázal až 12. den zkoušení.. Určo to tak budu dělat i do budoucna, jen nebudu testit celý měsíc![]()
Tento test jsem si také chtěla koupit, ale vyděsilo mě že u ostatních je většinou psaný: tento test je velmi účinný ovulační test pro domácí použití. Vyhodnotí nejvhodnější 2 dny pro otěhotnění. Přesnost vyšší než 99%. No a u toho co píšeš :Jednostupňový ovulační test moči Life-Light je kvalitativní test používaný k předpovědi, kdy nastává zvýšení LH a kdy bude mít žena tedy pravděpodobně ovulaci - je to psaný trochu jinak tak mám strach, aby to ukazovalo strávně. Tak nevím no ![]()
AnnaP píše:
Nemáte zkušenost někdo s www.sebetesty.cz?
jo já je používám a v poho ![]()
AnnaP píše:
mám s nimi jen dobrou zkušenost.Myslím tím objednávka,komunikace a doručení.Jinak prodávájí testy značky Wondfo které zle koupit i přes E-bay jak tu někdo psal.Mě jich přes E-bay vyšlo 40ks na 110kč i s dorpavou.Z Ameriky.
jitkabokule píše:AnnaP píše:mám s nimi jen dobrou zkušenost.Myslím tím objednávka,komunikace a doručení.Jinak prodávájí testy značky Wondfo které zle koupit i přes E-bay jak tu někdo psal.Mě jich přes E-bay vyšlo 40ks na 110kč i s dorpavou.Z Ameriky.
A to jsi kupovala jak? Posílala jsi peníze přes účet? Nebo jak? To je ale teda o dost levnější co? ![]()
A mám ty testy dělat od prvního dne po menstruaci? A mám je dělat ve stejnou dobu nebo je to jedno? Klidně napište rady…
ještě jsem si ovu test nikdy nedělala… ![]()
AnnaP píše:jitkabokule píše:A to jsi kupovala jak? Posílala jsi peníze přes účet? Nebo jak? To je ale teda o dost levnější co?AnnaP píše:mám s nimi jen dobrou zkušenost.Myslím tím objednávka,komunikace a doručení.Jinak prodávájí testy značky Wondfo které zle koupit i přes E-bay jak tu někdo psal.Mě jich přes E-bay vyšlo 40ks na 110kč i s dorpavou.Z Ameriky.
Holky, jestli budete někdo výhodně nakupovat z e-baye ovu testy, tak bych se přidala. Já si sice založila pay-pal, ale moc si na to netroufám. Nebo na tom nic není? Co ty poplatky za převody Kč na jinou měnu?
Ještě mě napadá, nemáte někdo zkušenosti s tím ovu testrem ze slin? Je paráda, že se dá pořád opakovat a navíc by člověk asi nebyl omezený v pití, jak u testů z moči. Já kvůli tomu „lekám“ polovinu odpoledne ![]()
Aničko, tak toho odlišného textu na Light Life jsem si nevšimla
Že by tam by rozdíl ve spolehlivosti?
Každopádně jsem několikrát slyšela z různých zdrojů info, že doktoři se na ovu testy dívají dost skepticky. Asi se na to své gyndr taky zeptám..
AnnaP píše:
A mám ty testy dělat od prvního dne po menstruaci? A mám je dělat ve stejnou dobu nebo je to jedno? Klidně napište rady…ještě jsem si ovu test nikdy nedělala…
Myslím si, že to má smysl až po ms (i když jsou vyjimečně případy ovu i během ms), na době tak moc nezáleží, ale nejlepší je to navečer.. Ale hlavně se nesmí 2-3 hod vůbec pít, jinak to zkresluje..
SINE 1
Budu z e-bay zase objednavat, tak pisni ktery chces a kolik kusu a objedname spolecne ![]()
ivkaaa píše:
SINE 1
Budu z e-bay zase objednavat, tak pisni ktery chces a kolik kusu a objedname spolecne
Tak to by bylo fajn! ![]()
Je mi jedno jaký, třeba co bereš ty.. Kolik by stál ks a pošta?
Ahojky jsou toto pozitivní ovulační testy? Je možné mít ovulaci 2× za cyklus? Tyhle testy používám pořád a vždycky jsem je měla sněhobílé a ovulaci jsem opravdu neměla.