Ovulační testy?

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
689
19.5.11 12:56

Ovulační testy?

Ahoj Holky,
prosím poraďte jaké ovulační testy jsou nejlepší-nejspolehlivější z vaší vlastní zkušenosti. Pište hlavně ty nejlevnější… :-) nevím vůbec kdy mám ovulaci-takže jich musím koupit prozatím min. 10 a pak možná ještě přikoupím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
623
19.5.11 13:08

Ahoj Anno :kytka:
začala jsem ve velkém testovat tento měsíc, protože jsem taky netušila, kdy mám ovu. Nakoupila jsem balík 10 krabiček po 2 ks na netu, značka Life Light. Jedna krabička stála 20 Kč. Pozitivní test se mi ukázal až 12. den zkoušení.. Určo to tak budu dělat i do budoucna, jen nebudu testit celý měsíc :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
19.5.11 13:09

Ahojky ja nakoupila testy na E-bay.com cca 60 testu me vyslo na 200kc i s postovnym :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.5.11 13:16
Sine1 píše:
Ahoj Anno :kytka:
začala jsem ve velkém testovat tento měsíc, protože jsem taky netušila, kdy mám ovu. Nakoupila jsem balík 10 krabiček po 2 ks na netu, značka Life Light. Jedna krabička stála 20 Kč. Pozitivní test se mi ukázal až 12. den zkoušení.. Určo to tak budu dělat i do budoucna, jen nebudu testit celý měsíc :mrgreen: :palec:

Tento test jsem si také chtěla koupit, ale vyděsilo mě že u ostatních je většinou psaný: tento test je velmi účinný ovulační test pro domácí použití. Vyhodnotí nejvhodnější 2 dny pro otěhotnění. Přesnost vyšší než 99%. No a u toho co píšeš :Jednostupňový ovulační test moči Life-Light je kvalitativní test používaný k předpovědi, kdy nastává zvýšení LH a kdy bude mít žena tedy pravděpodobně ovulaci - je to psaný trochu jinak tak mám strach, aby to ukazovalo strávně. Tak nevím no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.5.11 13:17

Nemáte zkušenost někdo s www.sebetesty.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
19.5.11 13:24
AnnaP píše:

jo já je používám a v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
19.5.11 13:40
AnnaP píše:

mám s nimi jen dobrou zkušenost.Myslím tím objednávka,komunikace a doručení.Jinak prodávájí testy značky Wondfo které zle koupit i přes E-bay jak tu někdo psal.Mě jich přes E-bay vyšlo 40ks na 110kč i s dorpavou.Z Ameriky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.5.11 14:11
jitkabokule píše:
AnnaP píše:
mám s nimi jen dobrou zkušenost.Myslím tím objednávka,komunikace a doručení.Jinak prodávájí testy značky Wondfo které zle koupit i přes E-bay jak tu někdo psal.Mě jich přes E-bay vyšlo 40ks na 110kč i s dorpavou.Z Ameriky.

A to jsi kupovala jak? Posílala jsi peníze přes účet? Nebo jak? To je ale teda o dost levnější co? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.5.11 14:13

A mám ty testy dělat od prvního dne po menstruaci? A mám je dělat ve stejnou dobu nebo je to jedno? Klidně napište rady… :lol: ještě jsem si ovu test nikdy nedělala… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
19.5.11 21:22
AnnaP píše:
jitkabokule píše:
AnnaP píše:
A to jsi kupovala jak? Posílala jsi peníze přes účet? Nebo jak? To je ale teda o dost levnější co? :-D

Holky, jestli budete někdo výhodně nakupovat z e-baye ovu testy, tak bych se přidala. Já si sice založila pay-pal, ale moc si na to netroufám. Nebo na tom nic není? Co ty poplatky za převody Kč na jinou měnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
19.5.11 21:28

Ještě mě napadá, nemáte někdo zkušenosti s tím ovu testrem ze slin? Je paráda, že se dá pořád opakovat a navíc by člověk asi nebyl omezený v pití, jak u testů z moči. Já kvůli tomu „lekám“ polovinu odpoledne :-D

Aničko, tak toho odlišného textu na Light Life jsem si nevšimla :think: Že by tam by rozdíl ve spolehlivosti? :nevim: Každopádně jsem několikrát slyšela z různých zdrojů info, že doktoři se na ovu testy dívají dost skepticky. Asi se na to své gyndr taky zeptám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
19.5.11 21:35
AnnaP píše:
A mám ty testy dělat od prvního dne po menstruaci? A mám je dělat ve stejnou dobu nebo je to jedno? Klidně napište rady… :lol: ještě jsem si ovu test nikdy nedělala… :dance:

Myslím si, že to má smysl až po ms (i když jsou vyjimečně případy ovu i během ms), na době tak moc nezáleží, ale nejlepší je to navečer.. Ale hlavně se nesmí 2-3 hod vůbec pít, jinak to zkresluje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
20.5.11 08:11

SINE 1
Budu z e-bay zase objednavat, tak pisni ktery chces a kolik kusu a objedname spolecne :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
20.5.11 10:41
ivkaaa píše:
SINE 1
Budu z e-bay zase objednavat, tak pisni ktery chces a kolik kusu a objedname spolecne :-))

Tak to by bylo fajn! :kytka:
Je mi jedno jaký, třeba co bereš ty.. Kolik by stál ks a pošta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.5.11 11:33

Ovulace 2x v 1 cyklu

Ahojky jsou toto pozitivní ovulační testy? Je možné mít ovulaci 2× za cyklus? Tyhle testy používám pořád a vždycky jsem je měla sněhobílé a ovulaci jsem opravdu neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí