Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Ahoj, také si dělám ovulační testy, dělám si od clearblue se smajlíky
Myslíte, že když proběhne ovulace, musí přijít ms, když se tedy nejedná o těhu? Mám totiž dlouhé cykly, ale ovulace tento cyklus byla. ![]()
@Putňátko Já bych tipla 9 DPO ![]()
@Marcam Myslím, že ano, že by ms měla přijít. Otázkou je, jak dlouhou máš fázi po ovulaci do ms.
Ovulace byla 13dc, snažili jsme se dost, dnes jsem 25dc, bazální teplota je 36,9.Test zatím negativní, ale je na něj brzy, mám cykly 31-36dní ![]()
@Petule030 super taky by to vycházelo to 9 dpo tak uvidíme co se z toho vyklube. Ve čtvrtek jdu na utz tak budu mít jasno děkuji ![]()
@Petule030 super taky by to vycházelo to 9 dpo tak uvidíme co se z toho vyklube. Ve čtvrtek jdu na utz tak budu mít jasno děkuji ![]()
@Putňátko Proč jdeš ve čtvrtek na utz? Tam ještě stejně nepůjde nic vidět, možná jen vyšší sliznice - a ta je i před ms. To bys spíš měla jít na krev.
@Petule030 ja jsem 2 měsíce po laparoskopii. Tak mam kontrolu tak doufám zda by už něco nepoznal
Aha. Tak uvidíš, ale těhotenství jako takové asi ještě neuvidí ![]()
Ahoj holky,
snažíme se o mimi od ledna, takže už na to jdu „vědecky“ a začala jsem si dělat ovulační testy…posílám foto, jak test vypadá…jelikož zítra odjíždíme k mým rodičům na 2 dny (a žádné snažení u nich v obýváku nepřipadá v úvahu), tak dost doufám, že je toto pozitivní a můžeme se snažit dnes v noci ![]()
je to opravdu pozitivní?