Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Jakmile je test pozitivní, tak je úplně nejlepší na to jít ten den i den následující. jistota je jistota ![]()
@Anonymní píše:
Takže jakmile mám pozitivní, tak máme na to hupsnout? Nebo už je pozdě![]()
když je test pozitivní tak to znamená, že ovulace proběhne za 24-48 hodin. takže hned a následující den je ideál ![]()
Ahoj holky mám dotaz, všude jsem se dočetla, že počít holku by se mělo pár dnů před ovulací, jelikož holčičí spermie je pomalejší atd…
Nevěřím tomu na 100%, ale když už, tak už ![]()
No a ovulační testy ukáží když už ta ovulace je že?
Jak to tedy poznat dopředu?
Ahoj holky, nemám s ovu testy zkušenosti, ale ráda bych je zkusila. Nemáte prosím nějaký tip, kde sehnat levné? Díky.
Cauky, tak zkus třeba tehutesty.cz. Mají tam levné ovulační i těhu testy, ale musíš jich koupit aspoň 10.
Oprava predchozího příspěvku, vypadlo mně www mělo to byt www.tehutesty.cz
Ahojtě kočky je tu nějaká maniacka která se dobře vyzná v ovulačních testech??
@Petule030 za jak dlouho nastane ovulace od pozitivního testu? Hodím sem fotku pořád nevím kolik jsem dpo
@Petule030 tady he fotka poslední dva dny nemám dopsany.. Podle testu je nejvíc pozitivní 18.6. ale prej od pozitivního testu je ovu do 24 hodin.. Tak mam počítat že ovu byla 19.6 a od 20.6 že to je 1dpo??
@Putňátko 18. 6. je test nejsilnější, ale není asi zachycený ten nejvyšší nárůst LH hormonu, který je jen chvíli. Buď už zase klesala to by ovulace mohla být i toho 18., pokud ještě nebyl na vrcholu, tak možná 18. nebo 19. Ovulace od nejsilnějšího nárůstu je DO 24h, takže klidně i míň ![]()
Takže jakmile mám pozitivní, tak máme na to hupsnout? Nebo už je pozdě