Ovulační testy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
623
23.5.11 09:17
ivkaaa píše:
Sine 1
Dobre objednam ti jich teda 30 ovilacnich a 8 tehotenských k tomu ju…bude to tady cca do 14 dnu…Ohledne platby poslu SZ..Pekny den :lol:

Tobě taky hezký den a úspěšné snažení k tomu!! :lol:
Díky :palec:
Ohledně té platby, písni mi pak, prosím, do soukromé zprávy (mejlu), tady v diskuzi, bych to mohla přehlédnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1373
23.5.11 11:30

AnnaP

ahoj Anničko,
píši odpověd k Sebetestům. Ano, tyto testy jsem si koupila celkem 10 ks. testovala jsem dva měsíce a ani jeden z nich mi nevyšel tak, jak by měl. Tzn.druhá čárka silnější nebo tak stejně silná jako kontrolní.
Byla jsem právě v den ovu na gynekologii a tam mi potvrdila doktorka ovulaci a říkala,že se mám na ovu testy vykašlat,že je to jen vyhození peněz.Lepší je měření BT, tak je spolehlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.5.11 20:31

Ahoj,

ráda bych se k Vám přidala. Ovulaci zjišťuji již od února a až nyní se mi snad konečně povedlo jistit, že se blíží. Nejdříve jsem začala měřit teplotu, mám však 13ti měsíční dceru a ta po ránu nechtěla čekat,až mi zapípá teploměr.Jeliož ještě kojím, chce ráno mléčko.Takže jsem teploměr opustila. A také jsem chtěla zjistit už nástup ovulace, aby se šance zvýšily. V březnu jsem začala s testama (Nakoupila jsem balík 10 krabiček po 2 ks na netu, značka Life Light, pak dalších 20). Ale stále jsem měla testovací čárku slabou. Dnes jsem zjistila konečně obě čárky tmavé, test jsem si dnes dělala 2×, ve dvě a pak v sedm. Moč nechala půl hodiny odpočinout a čárky se objevily krásně tmavé, hlavně u druhého testu. A to jsem dnes ve 20 dnu cyklu. Nejvíce mi však pomohl článek, jak se orientovat pomocí poševního hlenu. Mrkněte, třeba Vám také pomůže.www.tehotenske-testy.net/files/hlienova%20metoda.htm. Teď už jen doufám, že se opravdu jedná o ovulaci a že se zadaří. Pokud ne, budu testovat a zaznamenávat i hlen další měsíc. Já to nevzdám :zed: Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
25.5.11 06:30
retinka píše:
ahoj Anničko,
píši odpověd k Sebetestům. Ano, tyto testy jsem si koupila celkem 10 ks. testovala jsem dva měsíce a ani jeden z nich mi nevyšel tak, jak by měl. Tzn.druhá čárka silnější nebo tak stejně silná jako kontrolní.
Byla jsem právě v den ovu na gynekologii a tam mi potvrdila doktorka ovulaci a říkala,že se mám na ovu testy vykašlat,že je to jen vyhození peněz.Lepší je měření BT, tak je spolehlivější.

V den ovu už tet nemusí být pozitivní.Ovulační test detekuje vysokou hladinu lh která je vysoká PŘED ovulací.A ted nevím jestli 12-24 hodin nebo dokonce až 48 hod.před.Je to jak u koho právě proto se ty testymusí vyzkoušet alespon cyklus-dva aby byla alspon přibližná představa ky ta ovu probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
9.6.11 18:06

Jitko, na PCO jsem se ptala proto, že ho mám zjištěný a tak by mne zajímalo, jestli i v tom případě ovu testy fungují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
5.11.12 11:38

Ahoj holky, první snažení na vypočítanou ovuli z kalkulačky nám neklaplo..takže druhý měsíc už se budu snažit s ovu testy. Při prvním dítku jsem to taky tak dělala a otěhotněla napoprvé, takže doufám, že teď už to vyjde. Už si to moc nepamatuju, ale kolikátý den se začíná testovat? Nějak hned po MS, ne? Používáte někdo ty ovu testy digitální? Jsou sice dražší, ale zase se tam ukáže jasně co a jak a nemusí se studovat, jestli je testovací čárka silnější než kontrolní nebo nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
3.3.13 17:55

Predictor Fertility Ovulační test

Ahojky :kytka: máte někdo skušenosti s ovu. testy Predictor Fertility?? Mám je doma a chystám se vyzkoušet na netu jsou samá pozitiva. Hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.5.13 20:03

Dámy, mám dotaz…ovulační testy se dají normálně koupit v lékárně? Popř. kolik stojí? :oops: Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
9.5.13 20:08

@prcekniky Ano, dají. Ale myslím, že jsou poměrně drahé - spíš bych je zkoušela až bych zhruba věděla, kdy ovu bude. Projet tím několik cyklů naslepo vyjde hrozně draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
9.5.13 20:09

Na ebay se daji poridit relativne levne a hromada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.5.13 20:16

@Estericka To bych asi nezvládla z Ebay :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
9.5.13 20:21

Nebo treba i na aukru se daji sehnat, myslim ze to vetsinou vychazi levneji jak z lekarny - teda pokud se jich kupuje vetsi mnozstvi, coz je vetsinou treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
9.5.13 20:43

@prcekniky na www.sebetesty.cz 10ks 180kč při objednávce nad 300 doprava zdarma..a platba předem = bez poplatku 49 za dobírku..dodávají rychle, bez problémů…ebay je pro mě taky španělská vesnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
9.5.13 21:14

Já kupuju v lékárně Dr.Max jejich ovulační test Lady Max, je jich tam 7 a stojí 79Kč. a jsou dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
10.5.13 08:59

Já kupovala tyto problém byl, že v lékárně měli asi jen dvě balení a v dalších lékárnách vůbec nic. takže jsem si pak našla na netu, kde je mají nejlevnější a objednala ve větším množství.
jinak já jsem taky neměla tušení, kdy mám ovu. začala jsem pár dní Po MS a testovala každý druhý den, dokud se na testu nezačalo něco dít (nebyl tam pidi duch), pak už jsem testovala pro jistotu každý den. v prvním měsíci se mi podařilo zjistit přibližnou dobu ovulace a další měsíc už jsem začala testovat až těsně před tímto obdobím. to už jsem ovu detekovala na 100%, test hezky vyšel. měla jsem teda štěstí, že jsem měla cykly přesně 28dní. pokud má někdo delší, nepravidelné, tak je to s tím určováním na delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí