Ovulační testy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
22.1.19 06:31

Mě od ovulace nepřestala bolest v podbřišku. Když vajíčko prasklo cítila jsem zbytek dne úlevu. Ale další den jsem pořád cítila vaječník a trvá to až do teď. K tomu mám pocit, že v podbřišku mám kamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.19 21:56

Ahoj holky, prosím o radu. Tento cyklus prvně zkouším ovulační testy. Stalo se vám některé, že byste obě čárky neměly stejně silné? Testovala jsem včera večer, to byla čárka poloviční, dneska dopoledne taky a teď večer už je to jen duch. Vůbec nevím, co si o tím myslet. 8o Je možný, že bych pozitivní test prošvihla? Jsem dneska 14DC, cyklus mám normálně 28 dní. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
2650
12.2.19 22:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Tento cyklus prvně zkouším ovulační testy. Stalo se vám některé, že byste obě čárky neměly stejně silné? Testovala jsem včera večer, to byla čárka poloviční, dneska dopoledne taky a teď večer už je to jen duch. Vůbec nevím, co si o tím myslet. 8o Je možný, že bych pozitivní test prošvihla? Jsem dneska 14DC, cyklus mám normálně 28 dní. Děkuji :)

Ahoj, je to klidně možné. Nebo nemas tak vysokou hladinu LH, abys čárky měla stejně silné. Možná bych zkusila jinou značku ovu testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
19.12.23 09:48

Kdy byste prosim rekly ze byla ovulce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
19.12.23 09:55
@knajfka píše:
Kdy byste prosim rekly ze byla ovulce

Test mi přijde pozitivní 17.12., což znamená ovu do 24-48 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
24.5.24 16:53

Ahoj Holky, dnes mě už bolí podbrisek,.klasika když mám ovulaci, test tak cca 4 minuty a vybehlo to takto. Jsou stejné? Do jaké doby je fajn se snažit? Přítel přijede až zítra…
Díky za vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.24 11:38

Ahoj holky, zkousim uz druhy cyklus OT, ale nikdy jsem nedocilila plne silne carky, piju ted kontryhel a tenhle druhy cyklus mi prijdou celkem dost silnejsi nez ty pred tim. 14DC jsem delala ve 2h odpoledne a ten 15DC, coz je dnes, tak jsem delala v 11h dopoledne. Je mozne, ze ovu nejvyssi hladina LH mohla byt mezi tim, nekdy vecer?

• Citovat
  • Upravit
1046
20.12.24 21:21
@Anonymní píše: Více

Tezko rict :nevim: ovulacni testy nejsou uplne spolehlivy. Mereni BT je jistejsi, ale tam se o ovu dozvis az zpetne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.1.25 21:35

Holky, ráda bych poprosila radu. Tady mám ovulační testy (12.den jsem netestovala). Od 15.dne jsem nasadila duphaston. Teď 2 dny před ms pozitivní digitální test +2-3 a hcg z krve 150. Nevíte, kdy tak mohla proběhnout ta ovulace? Čárky se mi všude zdají světlé a negativní..
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.25 12:12

Názor na ovulační testy

Dobry den, chtěla bych se zeptat s manželem se snažíme o miminko ale porad nic ted poprvé zkouším ovu testy od soboty tam mam dvě lehké čárky ale viditelné jen není stejná jako ta první dneska je středa a porad nic testy si dělám 3× denně a pořád čárka nesíli ani nemizí jsou furt stejný. Nevim co dělat nějaký rady a třeba najaly prášky na podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.25 00:05

Ahoj holky mám nepravidelnou menstuaci dělala jsem si teď ovulační test ten horní včera jsem si dělala taky ale kdy se můžeme snažit o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
28.4.25 15:03

@Adrianalakatosova69 oba jsou negativní, obě čárky musí být stejně silné, nebo kontrolní musí být silnější jako testovací. Pokud tušíš že ovu přijde, testuj klidně 2× denně (ráno i večer) někdo má nástup LH rychle a rychle klesne, takže to nemusí být při testování 1 x denně k zachycení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
28.4.25 15:04

@Karolin erika zkus gynex nebo inositol, mě k otěhotnění pomohl insoitol, ale gynex je fajn na podporu cyklu a start ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.2.26 18:13

Ahoj holky chci se zeptat jestli ten poslední ovulační test je pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
16.2.26 18:31

@Jjkt pozitivni neni ani jeden, testovaci carka musi byt minimalne stejna a nebo silnejsi, nez kontrolni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí