Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Mě od ovulace nepřestala bolest v podbřišku. Když vajíčko prasklo cítila jsem zbytek dne úlevu. Ale další den jsem pořád cítila vaječník a trvá to až do teď. K tomu mám pocit, že v podbřišku mám kamení.
Ahoj holky, prosím o radu. Tento cyklus prvně zkouším ovulační testy. Stalo se vám některé, že byste obě čárky neměly stejně silné? Testovala jsem včera večer, to byla čárka poloviční, dneska dopoledne taky a teď večer už je to jen duch. Vůbec nevím, co si o tím myslet.
Je možný, že bych pozitivní test prošvihla? Jsem dneska 14DC, cyklus mám normálně 28 dní. Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Tento cyklus prvně zkouším ovulační testy. Stalo se vám některé, že byste obě čárky neměly stejně silné? Testovala jsem včera večer, to byla čárka poloviční, dneska dopoledne taky a teď večer už je to jen duch. Vůbec nevím, co si o tím myslet.Je možný, že bych pozitivní test prošvihla? Jsem dneska 14DC, cyklus mám normálně 28 dní. Děkuji
Ahoj, je to klidně možné. Nebo nemas tak vysokou hladinu LH, abys čárky měla stejně silné. Možná bych zkusila jinou značku ovu testu.
@knajfka píše:
Kdy byste prosim rekly ze byla ovulce
Test mi přijde pozitivní 17.12., což znamená ovu do 24-48 hodin.
Ahoj Holky, dnes mě už bolí podbrisek,.klasika když mám ovulaci, test tak cca 4 minuty a vybehlo to takto. Jsou stejné? Do jaké doby je fajn se snažit? Přítel přijede až zítra…
Díky za vaše názory
Ahoj holky, zkousim uz druhy cyklus OT, ale nikdy jsem nedocilila plne silne carky, piju ted kontryhel a tenhle druhy cyklus mi prijdou celkem dost silnejsi nez ty pred tim. 14DC jsem delala ve 2h odpoledne a ten 15DC, coz je dnes, tak jsem delala v 11h dopoledne. Je mozne, ze ovu nejvyssi hladina LH mohla byt mezi tim, nekdy vecer?
@Anonymní píše: Více
Tezko rict
ovulacni testy nejsou uplne spolehlivy. Mereni BT je jistejsi, ale tam se o ovu dozvis az zpetne ![]()
Holky, ráda bych poprosila radu. Tady mám ovulační testy (12.den jsem netestovala). Od 15.dne jsem nasadila duphaston. Teď 2 dny před ms pozitivní digitální test +2-3 a hcg z krve 150. Nevíte, kdy tak mohla proběhnout ta ovulace? Čárky se mi všude zdají světlé a negativní..
Děkuji za odpovědi.
Dobry den, chtěla bych se zeptat s manželem se snažíme o miminko ale porad nic ted poprvé zkouším ovu testy od soboty tam mam dvě lehké čárky ale viditelné jen není stejná jako ta první dneska je středa a porad nic testy si dělám 3× denně a pořád čárka nesíli ani nemizí jsou furt stejný. Nevim co dělat nějaký rady a třeba najaly prášky na podporu?
Ahoj holky mám nepravidelnou menstuaci dělala jsem si teď ovulační test ten horní včera jsem si dělala taky ale kdy se můžeme snažit o miminko?
@Adrianalakatosova69 oba jsou negativní, obě čárky musí být stejně silné, nebo kontrolní musí být silnější jako testovací. Pokud tušíš že ovu přijde, testuj klidně 2× denně (ráno i večer) někdo má nástup LH rychle a rychle klesne, takže to nemusí být při testování 1 x denně k zachycení.
@Karolin erika zkus gynex nebo inositol, mě k otěhotnění pomohl insoitol, ale gynex je fajn na podporu cyklu a start ovulace
Ahoj holky chci se zeptat jestli ten poslední ovulační test je pozitivní
@Jjkt pozitivni neni ani jeden, testovaci carka musi byt minimalne stejna a nebo silnejsi, nez kontrolni.