Ovulační testy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4092
20.5.11 11:47
Maia22 píše:
Ahojky jsou toto pozitivní ovulační testy? Je možné mít ovulaci 2× za cyklus? Tyhle testy používám pořád a vždycky jsem je měla sněhobílé a ovulaci jsem opravdu neměla.

vyjímečně to prý možné je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.5.11 11:52
mikky píše:
Maia22 píše:
Ahojky jsou toto pozitivní ovulační testy? Je možné mít ovulaci 2× za cyklus? Tyhle testy používám pořád a vždycky jsem je měla sněhobílé a ovulaci jsem opravdu neměla.
vyjímečně to prý možné je

Já jsem někde četla že může někdy ovulační test reagovat na hcg v počátku těhu že se ukáže pozitivní,ale to by bylo asi brzy za 5 dní,to je asi blbost :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.5.11 12:09
Maia22 píše:

ne.toto nejsou pozitivní ovulační testy.Je ale možné že se ovu blíží,jestli jsi měla vždy bílo na testu tak třeba Lh stoupá.Hormon LH máme v těle pořád.Někdo víc a ten má slabou čárku na testu stále a někdo ho má míň a tomu to testy nezachytí - pak je ten sněho bílý test.Mají ho dokonce i chlapi.
Takhle nějak má vypadat ideální ovulační cyklus.POzitivní je** POUZE** ten poslední!!Jinak jsou to všechno NEGATIVNÍ testíky

Příspěvek upraven 20.05.11 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.5.11 12:10

Jo a ovulace 2× za cyklus je téměř zázrak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.5.11 12:22
jitkabokule píše:
Jo a ovulace 2× za cyklus je téměř zázrak. :wink:

Tak u mě by byla zázrak i 1×,a kdybych měla ovu včera,tak by to byla pořád dneska silná druhá / nebo už by slábla? Nemam zkušenost,netestuju každý den. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.5.11 12:26

Jak dlouho testuješ,jak dlouhý máš cyklus a kolikátý den cyklu jsi začala tento měsíc s měřením?
Ke zjištění ovu se používá taky sledování změn čípku a jeho hlenu - máš zkušenost s tímto?
Hele když tak mrkni sem:
 https://www.emimino.cz/…-test-51792/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.5.11 12:42
C
jitkabokule píše:
Jak dlouho testuješ,jak dlouhý máš cyklus a kolikátý den cyklu jsi začala tento měsíc s měřením?
Ke zjištění ovu se používá taky sledování změn čípku a jeho hlenu - máš zkušenost s tímto?
Hele když tak mrkni sem:

Cyklus mám 28 dní,testuju od 7 dne každé 2-3 dny asi tak 3 měsíce pravidelně,předtím tak rok sem tam,v tu dobu kdy bych ovulaci čekala,ale vždycky bylo sněhobílo a v CARu mi zjistili anovulační cykly takže to i sedělo. Sleduju plodný hlen a ten jsem měla právě včera večer tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.5.11 14:04
Maia22 píše:
C
jitkabokule píše:
Hele když tak mrkni sem:
Cyklus mám 28 dní,testuju od 7 dne každé 2-3 dny asi tak 3 měsíce pravidelně,předtím tak rok sem tam,v tu dobu kdy bych ovulaci čekala,ale vždycky bylo sněhobílo a v CARu mi zjistili anovulační cykly takže to i sedělo. Sleduju plodný hlen a ten jsem měla právě včera večer tak nevim.

Ještě testuj.Plodný hlen je PŘED ovu.Myslím že testovat není potřeba od 8.dne cyklu.Začala bych tak 9.a pokračovala do 13.dc.Já měla například taky 28.denní cyklus a ovu jsem měla i 15.dc.Někdy zas 13.a tak se pohybovalo kolem těchto dat.Co ten čípek?Umíš si ho zkoumat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
20.5.11 14:18

Holky, máte někdo na ovu testu stále slabou tu 2čárku?Nebo máte test sněhobílej, postupně se ukáže a ke konci cyklu je zas bílý? Já mám už asi 8 den tu čárku na testu jako má jitka 9.DC..nemění se.Nemáte některá PCO, jak na vás ovu testy fungují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.5.11 14:20
jitkabokule píše:
Maia22 píše:
C
jitkabokule píše:
Hele když tak mrkni sem:
Cyklus mám 28 dní,testuju od 7 dne každé 2-3 dny asi tak 3 měsíce pravidelně,předtím tak rok sem tam,v tu dobu kdy bych ovulaci čekala,ale vždycky bylo sněhobílo a v CARu mi zjistili anovulační cykly takže to i sedělo. Sleduju plodný hlen a ten jsem měla právě včera večer tak nevim.
Ještě testuj.Plodný hlen je PŘED ovu.Myslím že testovat není potřeba od 8.dne cyklu.Začala bych tak 9.a pokračovala do 13.dc.Já měla například taky 28.denní cyklus a ovu jsem měla i 15.dc.Někdy zas 13.a tak se pohybovalo kolem těchto dat.Co ten čípek?Umíš si ho zkoumat?

Tak zkoušela jsem to ale to chce asi praxi :lol: vždycky měl jinej tvar než měl v tý určitý části cyklu mít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
20.5.11 14:25

ahojte, Ovulacia je len 1× za mesiac a keby aj bola 2× tak to je v priebehu 6tich hodin, tak vznikaju dvojicky :-) vsetko o ovulacii najdete na www.otehotnet-cyclotest.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.5.11 20:27
jowana píše:
Holky, máte někdo na ovu testu stále slabou tu 2čárku?Nebo máte test sněhobílej, postupně se ukáže a ke konci cyklu je zas bílý? Já mám už asi 8 den tu čárku na testu jako má jitka 9.DC..nemění se.Nemáte některá PCO, jak na vás ovu testy fungují?

Klid :wink: já ji měla takovou po celý cyklus mimo ovu.Proč se hned stresovat pco?To je ta hodnota mnohem vyšší ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
21.5.11 11:19

Sine 1
Ja ted objednavala 60 ovu testiku a k tomu bylo jeste16 tehotenskych a vyslo me to na 190kc i s postovnym…tak mne napis SZ kolik by jsi jich tk chtela a ja to objednam neni problem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
23.5.11 07:57
ivkaaa píše:
Sine 1
Ja ted objednavala 60 ovu testiku a k tomu bylo jeste16 tehotenskych a vyslo me to na 190kc i s postovnym…tak mne napis SZ kolik by jsi jich tk chtela a ja to objednam neni problem :-)

Pokud je to 60 krabiček ovu t a 16 krabiček tt, tak by stačila polovina. Pokud je to přepočítaný na testovací proužky, tak to co ty :-) Napiš mi pak ohl. platby.., já zas písnu adresu. A díky moc!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
23.5.11 08:11

Sine 1
Dobre objednam ti jich teda 30 ovilacnich a 8 tehotenských k tomu ju…bude to tady cca do 14 dnu…Ohledne platby poslu SZ..Pekny den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí